Avatar yesterdaydreams

Aquesta història comença la nit del dijous 26 de juliol...

Les innocents pre-trucs es trobaven mirant els cossos del Brad Pitt, el Matt Damon i el George Clooney a la pentalla gegant de la plaça, acompanyades amablement pels nois, anomenem-los JG i GG.

Després de la pel·lícula, una de les noies, va demanar que l’acompanyessin a casa, ja que l’endemà havia de treballar durament i aguantar homes grans amb pudor a puros i conyac. Quan estaven a l’altura del pàrquing van sentir un soroll amenaçant. JG va començar a cridar i va fugir corrents davant de la perplexitat de les seves companyes i company, que van decidir amagar-se darrere d’un Chevrolet blau aparcat ben a prop.

Des d’aquell lloc van poder observar com s’acostaven amb pas ferm 6 homes/dones vestits foscos, amb botes i armats. El pànic es va començar a apoderar dels joves, que no sabien com reaccionar. Van decidir ajuntar-se tots molt, però això no va servir de res pq la grandària del cotxe no era suficient com per tapar-los a tots 5. El grup armat va acabar acorralant-los. Va ser llavors quan van començar a llegir un comunicat que feia així:

“Som El Grup d’Alliberament de Pollastres Ninges. Fa aproximadament un any un grup terrorista format per JM, RG, JS i TG van atacar-vos sense pietat mentre dormíeu angelicalment. Poc temps després ells van anunciar que havien actuat forçats per uns ninjes... NOSALTRES! Això no és cert i ens sentim difamats. És per això que us demanem que els captureu abans que finalitzi la Festa Major de Parets”

Els joves, tot i que estaven espantats, no volien complir les seves peticions, i van sortir en defensa dels seus caps.

Una noia va anunciar: “Nooo, el meu Jaumi nooo!”

Abans que la resta es pogués manifestar, els ninges van anunciar: no és una recomenació, és una ordre! I seguidament es van descobrir les cares.

Una llum celestial va il·luminar els rostres dels joves. Els ninges eren: Leo Messi, Santi Millán, Alyssa Milano, Fito, Mia Colucci i Dani Martín!!!

De cop, a tots els pre-trucaires se’ls hi van posar els ulls blancs com al Peter Petrelli al pintar al futur i van dir a l’uníson: farem el q vosaltres volgueu!

Fins i tot JG, que estava amagat darrer l’Asepeyo, va sortir tot posseït per complir les ordres de la chica revelde.

Quan el grup de ninges va tenir als 6 joves a la seva disposició els va anunciar en què consistiria la missió: penjar cartells de busca i captura dels membres del Comando Pollo per tot el poble, coincidint curiosament amb la Festa Major, quan la vila de Parets és visitada per molta gent. Però els cartells anirien firmats per AVP (Asociación de Víctimas del Pollo), per despistar al grup terrorista.

Llavors, el grup de nois i noies va passar bona part de la nit penjant cartells, mentre tots repetien robòticament i de manera incansable: la venjança és un plat q es serveix fred (y hondo, deia una noieta). Però que quedi clar: va ser contra la seva voluntat, ja que van quedar posseïts pels seus ídols i no s’hi van poder resistir.

Un cop els jovenets i jovenetes innocents ja estaven al seu llit dormint feliçment, després d’una dura jornada, JM es dirigia cap a casa seva, després d’una nit d’excessos. Pel camí es va adonar que hi havia la seva cara menjant pollastre per tot arreu i va decidir, com un covard, anar-los despenjant un per un, per tal d’amagar la realitat.

És per aquest motiu que ara mateix es poden veure ben pocs cartells per Parets... per culpa d’un miserable.

... Però sempre en quedarà algun en algun racó de la nostra vila... jojojojo
On July 27 2007 6 ViewsAvatar yesterdaydreams

Yesterdaydreams On 07/08/2007

q vuena idea tubies si el jaume no los ubiera quitado el muy tonto por lo menos os abis bengado de la excursion al corredor q cabrones chao..


Avatar m_fluorescent

M_fluorescent On 28/07/2007

sí!!!

avui podem comptar amb tu ;) ja no estarem els solters solitaris jeje

a+ avui ve gent de me classe!

mua!


Avatar yesterdaydreams

Yesterdaydreams On 28/07/2007

Si voleu saber el perquè d'aquesta venjança que deu semblar-vos cruel
visiteu akewt link i ja no us faran tanta pena:

http://video.google.es/videoplay?docid=-3731369282393940650&q=pollo+lliure


Avatar guiles74

Guiles74 On 27/07/2007

Quieres saber quien
te apunta el fotolog?!?!?!
consulta quien te tiene en F/F en su fotolog
en http://knowho.net


Avatar touch_em_all

Touch_em_all On 27/07/2007

Hola xurri!!!!!

Tia tots tenim les mateixes fotus!!! jajaja

Bueno el jaume els ha arrancat n'haurem de fer més no? jaja


Avatar kkandy

Kkandy On 27/07/2007

uala!!! En serio que puc anar buscant aquesta foto per la vila???
Seria bonísim! Que jo m'ho crec tot...


Avatar m_fluorescent

M_fluorescent On 27/07/2007

m'encanta la història (HH)!!!

mola pq tots ens hem posat fotos diferents xD

ens veiem avui? a les 23h a me casa va b?


Tag - Party
Loading ...