Avatar xx_lydiiaa_xx

MOLTES FELICITATS! (^)


I aquí estem. Un anyet més, un dia 11 d’agost del 2009 desitjant-li a aquesta petarda el millor del món.
Tal dia com avui fa 16 anys va néixer una personeta que va pesar tant poquet tant poquet que inclús feia por d’agafar. Però de mica en mica aquesta persona que semblava en un principi algú més, un bebè ploraner que sempre tenia gana com tots els bebès, es va començar a guanyar el cor de la gent que l’envoltava. Només amb un somriure seu era capaç de fer somriure a totes les persones que la rodejaven i quan intentava donar a conèixer alguna cosa, quan balbucejava paraules que ningú no entenia, era impossible no tenir aquella sensació de felicitat.
A poc a poc va anar passant el temps, però no va haver de passar-ni gaire més perquè aquest personatge arribés al meu cor.
Juntes vam començar un llarg camí que (i orgullosa ho dic) encara estem seguint al dia d’avui. Com tots els camins, tenia les seves pujades i les seves baixades, els seus moments d’eufòria i felicitat i també els seus moments de pena i de tristesa. Els seus trams més senzills però també els més complicats. Però el que feia aquest camí destacar entre els molts altres que existien era que, per molts obstacles que s’interposessin en els seus passos, sempre o eren saltats o eren rodejats. I si algun cop una de les dos persones es sentia dèbil, sense forces per a seguir, sempre tenia al seu costat l’altra, que li recordava totes les vegades que fes falta que sense l’una no existia l’altra, ho existia sense voler existir.
Sí, reconec que moltes vegades una de les dues va arribar a caure, una d’aquelles vegades en les que el terreny per on passaven era perillós i les trampes estaven ben amagades, però també reconec que totes les vegades en que això va passar, una mà s’allargava dirigint-se a l’altra i l’ajudava a aixecar-se, moltes vegades sense preguntar el perquè de la caiguda, i es que amb una simple mirada s’ho deien tot.
L’una sabia el què pensava l’altra en cada moment del dia. Inclús sense voler prestar-hi massa atenció era capaç d’esbrinar que passava per la ment de l’altra. Es coneixien molt millor que qualsevol altra persona, i les dos veien en l’altra el seus motius de seguir caminant.
Moltes vegades van arribar a pensar que es coneixien molt millor que el que eren capaços de conèixer els seus pares, i això mai ho van arribar a descartar. Possiblement pel fet de que com més dies passaven juntes, més ganes tenien de continuar lluitant.
Pas a pas, sense pressa però sense pausa, van anar recorrent el camí, un camí que no estava marcat encara, un camí per el qual mai ningú no havia passat abans, ja que era el primer cop que les dos podien afirmar tenir una amiga de veritat.
Les decisions a prendre eren cada vegada més senzilles. Juntes s’entenien la mar de bé, però no van tardar a sorgir les primeres discussions.
Aquesta part potser és la que menys gràcia em fa explicar, però ben mirat, tampoc no és tant dolenta.
Es clar que discutien. De vegades una volia passar per un camí que havia divisat a la dreta i l’altra volia passar per el de l’esquerra. Però fos com fos, potser amb una mica de màgia vinguda de l’anada, sempre acabaven solucionant el conflicte. Elles, les dos, sabien parlar i raonar. Tenien clares les seves idees i la seva manera de fer les coses, i gràcies moltes vegades a que es sabien escoltar l’una a l’altra, aquestes discussions sempre acabaven instruint-les per a que no tornessin a succeir.

Sí. Recórrer aquest camí no ha estat fàcil. Bé, de fet no hauria d’haver estat gens fàcil donades les circumstàncies, però puc ben jurar que el dia que s’acabés, el tornaria a recórrer una i altra vegada, sense interrompre els meus passos. Això sí, sempre i quant siguis tu la del meu costat.
No tinc gaire cosa més a dir-te, i si alguna cosa se m’ha passat per alt no em preocupa perquè la deus saber de sobres. Ara només em queda desitjar-te que avui siguis la personeta més feliç del món, de fet això ho desitjo cada dia, però avui és més especial que no pas ahir. És el teu dia Sònia. Avui en fas 16 i no saps lo molt feliç que sóc quan vec que els continues complint al meu costat. Gràcies Sònia, gràcies un cop més.

16;16;16;16;16;!


SL.LS!


On August 11 2009 8 ViewsAvatar hijos_deee_cain

Hijos_deee_cain On 12/08/2009

jajaja k bonnnaaa!!!! k kabronaaaa
xdxdxd


Avatar marta_tremp

Marta_tremp On 12/08/2009

ja parlarem trankila molt molt aviattt

TASTIMOOO LYDIAA


Avatar banni_26

Banni_26 On 12/08/2009

la ruca d la lidia no em fa poor!
si no
la ruca d la lidia no em fa por poor
si no
la ruca d la lidia, la ruca d la lidia, la ruca d la lifia n em fa poor
si no!


Avatar lost_isma

Lost_isma On 12/08/2009

com k acabo d dinar! : O pue k sapiguis k kuan siguem famosos no tinvitarea a ls festes d dspres dls meus concerts ni a les meves gires prr


Avatar forgetthelastsay

Forgetthelastsay On 12/08/2009

mmm.. magrade el teu nou look.. mmm...
molts besitos!
t'estimo!


Avatar marta_tremp

Marta_tremp On 11/08/2009

TASTIMOOO UN MONTONASSS LYDIAAAA MEVA!!!!!!


Avatar aquimandoyoo

Aquimandoyoo On 11/08/2009

UN PETOOO LIDIIAA!!l(LLL)
esperoo veureus aviaT!!


Avatar machesmirsehr69

Machesmirsehr69 On 11/08/2009

Feliçitats per ella :)
Nena gracies per al conbersa del altre dia enserio necesitava, explicar a algu tot el que em passava desfogarme i tott enserioo tia no hi ha paraules necesitava que algu mescoltes i que maconselles i em recolzes, i tu quan mes ho necesitava vas estar alla, i espero jo tambe podero fer quan tu sempre o necesitis, i no es la primera vegada que estas alla recolzanme. La veritat es que nomes am coneixerte vaig saber que eres una persona enorme i que tenies un cor gegant :$, de debò lili, gracies per tot i tot, no se que fer per agrairtu de debò :$ Espero que quan et veigui et faigui una abraçada d'aquelles que mai sobliden d'aquelles que casi t'ofeguen. I es que en tan poquet temps te agafat un amor i un carinyo increiblament gegant, de debò. Gracies per tot enserio i esperoq que sapiguis que sempre sempre dels sempres em tindras aqui per tot, de debo ets inprecindible en la meva vida,l no em deixis mai lili formes par de miii, un petonass enorme o sento per no currarmu testimo cantiat, espero pasar moltes mes coses am tuu cuca :$


Avatar fueraapenasss23

Fueraapenasss23 On 11/08/2009

felicitaaaaats!

carinyoo
nos vemuuuss quaando?

mua.


Avatar riietesiinmas

Riietesiinmas On 11/08/2009

uapaaaaaaaaaaaaaaa!! :D

felicitats per ella


Avatar marta_tremp

Marta_tremp On 11/08/2009

okkk nenaaaaaaaaaaa trukaaaaaa i parlem una estonaaaaa

t'estimoooo
i tinc unes ganes IMMENSES de veuret tiaaaaa!!!!!

PETONS


Avatar dsfrutamuxozorra

Dsfrutamuxozorra On 11/08/2009

anda andaa
aquii tot deu deddiicanli el fflog a la soniaa si eske manda cojoones qe es miiAAA coñño:$
ajajajaj
averee quan ens veieem nnena sense motee quee ia es hora tia enserio ehh
algun dia aggafare un kkabreeo
¬¬
aixi queee io de tuu
moouuria el culet i vindria xd!

tshhheh ara estic ennfadada..daqi 5minuuts et vui a tremp o ploro:'(
jajaja
teestimo moltissimm liidia


Avatar soloso0npalabras

Soloso0npalabras On 11/08/2009

testimo amantee molt molt:)!
de qui poquet?vila.vilaaa(LL)
testimoooo tanttooo!


Avatar marineta_sonieta

Marineta_sonieta On 11/08/2009

tia com escriuuus Ö
vaya teext nserio..
felicitats per ella :D
tstimoo lidia (L)


Avatar mygothiklife1

Mygothiklife1 On 11/08/2009

felicitats kalikenya!!!!
k disfrutis dels 16 eeee
i merci x tot^^
enga ptons wapixima


Show all comments

xx_lydiiaa_xx

Favorite xx_lydiiaa_xx

female - 24/12/1993 (24 years old)
76 Photos
I like, Canelones, Uruguay

Tag - Graffiti
Loading ...