Avatar sonrisaefimera

Incrèdul

Il•lusions i esperança es el que he tingut sempre, però per això he sigut incrèdul. Perquè pensava que per fer coses encendria de nou la flama que se t’havia apagat. Pensava que per escriure, quedar amb tu, dir-te en persona tot el que pensava et faria canviar d’opinió. Que deixaries enrere tot el que ha passat i ho intentaries, però no, no tens ganes. No confies en mi.
Ahir em vaig donar compte de moltes coses. Com bé et vaig dir, em vaig posar a la teva pell, per fi, encara que siga de les pitjors sensacions.

Però per lo vist he sigut algo retrasat no fent cas a totes les persones que m’han dit per activa i per passiva que ho deixara estar, per el meu bé, que ja havia fet suficient com per a que vesgueres el que puc fer per tu i lo molt que t’estranye. Que ja m’havia arrastrat lo suficient com per a seguir fent-ho. Que no puc obligar a ningú a que em vullga per molt que jo vullga. Que jo no soc el que te que encendre res, sinó tu. Que l’amor no es controla. Que un tira de menys quan li falta l’altra persona i en aquest cas, no es així i ara, toca respectar la seva decisió.

Es mol dur vorer com la persona de la teva vida s’escapa. Però es més dur encara vorer que no pots fer res al respecte.

Sols desitge que pugues ser feliç i seguisques traguen eixe bell somriure.
On April 29 2015 at Valenciana, Spain 34 Views
sonrisaefimera

Favorite sonrisaefimera

female - 10/02
335 Photos
Valenciana, Spain

Tag - Food
Loading ...