Avatar ring88

Un entre la multitut

Avui he començat les classes per les tardes, no es que estigui matriculat a cap asignatura però hi han algunes hores que se'm solapen i per fer anatomia de primer i vaig dimarts i dijous de 4:30 a 6:00.

Quan he entrat, ma recordat a quan nosaltres també feien primer, ara si, a primer de tarda està ple de ties! com a mínim n'hi han 20!

Avui tocava fisiologia (anatomia dimarts), hi ha hagut una presentació i poc temari.

Al acabar he anat a plaça Catalunya a buscar una camisa negre, al final i despres de molt voltar, la he acabat trobant al Sprinfield, també ma donat temps a passar pel Desigual a veure el que hi havia... Com m'agrada la roba d'alla, pero buff vaia clavades... :S

Després he anat cap a buscar el tren per anar cap a Sants i me trobat al Miki de Factor X, jejeje quina gràcia! Ell anava cap a un cotxe de TV3 tot parlant català amb una noia.

El que trobava a faltar de bcn i m'ha agradat molt tornar a sentir aquesta sensació, es que a bcn quan vas caminant per la multitud ets una persona més entre tots, no es com els pobles que et tires un pet i l'endema ja ho sap tothom!

En fi, El test de Kooper d'aquest mati ma matat, maleïda Solana...
On September 25 2008 1 ViewsAvatar gem_2

Gem_2 On 25/09/2008

jajaja!k boo lescriit!!!


Avatar martak

Martak On 25/09/2008

bas amb b , moltbe ! jaja XD


Avatar martak

Martak On 25/09/2008

quin monoleg tu! i quin dia tambe.. jajaja, coions , bas pel puto centre i no dius res! pecadorrrrrrrrrrrr


Tag - Emo
Loading ...