Avatar quenaprenguin

Desil·lusionat, molt al meu pesar...

Estic desil.lusionat, molt desil.lusionat. Feia més d’un any que no feia servir el fotolog però en aquest cas m’he vist obligat ja que el facebook no em permet escriure articles. Portem anys disfrutant del millor futbol del món al Camp Nou, el club ha revivat durant la presidència del senyor Laporta i em tornat a l’èl.lit mundial. Sembla que tothom segueix molt feliç i l.lusionat per la nova temporada, és habitual sentir comentaris dient que tenim el millor equip del món, els millors jugadors, el millor entrenador, etc, etc a qualsevol terturlia esportiva. Desde el meu punt de vista la gent s’ha tornat cega. Potser ningú veu la realitat… o no sóm capaços de veure-la perquè confiem en un Déu anomenat Guardiola que ens tranquilitza sempre amb els seus missatges i el seu to de veu afable com si del mateix Alà es tractés.
La meva desil•lusió va començar a aperèixer quan de cop i volta l’any passat, Alà va posar fí al famós 4-3-3 que tant espectacle i tantes alegries ens havia donat per instaurar un 4-2-3-1 que en cap cas va funcionar. Tot per a que Messi tingués més llibertat pel mig. A excepció de la tornada dels quarts de final de la Champions contra l’Arsenal on Messi va fer 4 gols, el seu rendiment pel mig va ser molt inferior que al que té quan juga per la dreta.
Al final la temporada va acabar amb la conquesta d’una lliga i tots vem acabar molt contents (jo el primer!), això sí, teniem molta feina per l’estiu ja que havia quedat clar que teniem una plantilla molt curta (cal recordar que el moment clau de la temporada contra l’Inter el vem acabar jugant amb Jeffren, Pedro i Bojan de davanters).

Però l’estiu ha resultat ser un autèntic desastre en tots els sentits. Per desgràcia el mandat del que realment ha estat l’autèntic Alà va finalitzar i ha arribat el senyor Rosell. L’única cosa que li podem tirar en cara del que ha fet fins ara ha estat desterrar a Cruyff unilateralment del seu lloc de President d’Honor del Club. La devallada l’ha propiciat el senyor Guardiola amb tot un seguit de decisions que han perjudicat greument les aspiracions esportives del club. En primer lloc aproba la venda de Chigrinsky quan un any abans havia insistit molt en el seu fitxatxe que al final va costar 26 milions d’E. Enguany l’hem venut per 15 milions i 11 kilos han volat… sense que el noi realment hagi tingut continuïtat i sense que l’haguem pogut conèixer.

Posteriorment aproba la venda de Yaya Touré al City. Estem parlant del millor jugador del món a la seva posició. El fet de no ser un noi de la cantera li ha tancat les portes de ser titular a Barcelona. Segons Guardiola, Busquets és millor perquè és més disciplinat (i això no ho negarà ningú) però el físic de Touré el feia arribar a totes les pilotes encara que estigués mal col•locat i la seva “indisciplina” li feia marcar gols tant importants com el de la final de Copa davant l’Athletic quan es va regategar a mig equip contrari. Aviseu-me el dia que Busi faci el mateix (no és cap crítica a Busquets que és un tros de jugador.. però si el comparem amb Touré qualsevol sortiria perdent).
En aquest moment jo estaba que em pujava per les parets, però… pobre de mi.. això no havia fet més que comensar!

Poc després, el nou president va tancar un acord amb el Werder Bremen per signar a Mesut Ozil, el millor talent de futur del futbol europeu. El jugador estaba feliç per poder signar pel club de la seva vida, i a Barcelona ens fregavem les mans amb la posible arribada del crack alemany, a més a preu de regal.. 12 milions d’E. Només faltava l’aprovació d’Alà, que mai va arribar… i el crack alemany va acabar signant pel màxim rival esportiu de l’entitat.
Per si no fos suficient, Guardiola es vol despendre de Ibrahimovic per les famoses qüestions de feeling… aquesta ja ens la coneixem.. ziga zaga… Guardiola la caga!

Resumint, seguirem tenint un 11 titular de somni, però que passarà quan hi hagi lesions o moments de baixa forma? Haurem de tornar de tirar de jugadors com Keita, Pedro, Maxwell o Bojan? Que això si s’esforçaran molt i molt… però al futbol amb això no n’hi ha prou, sino pregunteu-li als jugadors del Xerez…

És cert que tenim un gran filial, però aquests nois necessiten entrar progressivament, i més ara que tenim el segona equip a 2ª A on poden millorar d’una manera molt més esglaonada i adequada per a la seva formació.
Sembla ser que ser jugador de la cantera s’està convertit pràcticament en una obligació per poder jugar al Barça, o el que és més greu, sembla ser que per tenir lloc s’ha de ser amic o tenir bon feeling amb Alà, més enllà de les qualitats esportives.

Per colmo, el Madrid s’ha reforçat molt bé, no només fitxant al millor entrenador del món, sino una sèrie de jugadors d’alta categoría que els permetrà afrontar amb garanties totes les competicions.

Ha arribat l’hora de resar per a que no hi hagi contratemps durant l’any,això sí, pensem bé a quin ser superior hem de fer les oracions i sino que ens agafin ben confessats…

On August 26 2010 122 Views


Tag - Modelo
Loading ...