Avatar pausina

Nadal 2011

Queda molt poc per les vacances, els llumets, el pare noel, els dinars i sopars familiars, amics invisibles, els Reis... i sobretot per veure un any més la inocènia i la il·lusió de'n Rafel.

Aquest Nadal en Joanet tot i ser molt petit tb participarà!!!

Hem escrit la carta al pare noel, els nins demanen juguetes i jo molta salut que no sempre ens acompanya i es el més important.

Desitg pel 2012 tranquilitat, amor, pau, amistat i molta salut. I tb que s'acabi la crisis, que la gent que ho necessita trobi feina i que a poc a poc millorin les coses.

El "gordo" de Nadal no crec que ens toqui pq noltros ja tenim el gordito Joan a casa, i ja ens conformam. Quin bombonet q està fet!!!

Dijous en Rafel acaba l'escola i dirà la seva poseia i tb cantarà la Nadala!

Aquest any no farem cap viatget xo estarem tots juntets a casa disfrutant de cada petit moment ple de felicitat i somriures que ens regales els nostres infants.

Que es "vertigo" fugi i se'n vagui molt lluny de nosaltres, i que en Rafel sigui sempre així de fort i valent. Passi el q passi, sempre em sentire molt orgullosa de tu videta, em dones la vida.

I res, que aquest cap d'any intentaré acabar-me el raïm, i que el primer beso del 2012 serà per la persona més especial d'aquest món, que està sempre al meu costat. Tu em dones seguretat, força i amor. T'estim JM!

Bon Nadal!!!
On December 17 2011 19 Views
pausina

Favorite pausina

unknown - 12/06
362 Photos
Manacor, Islas Baleares, Spain

Tag - Chica
Loading ...