Avatar nuria_laura

je t'estim.

tenia mitja novel·la aquí escrita... i va i se'm borra...
t'ho resumiré m quatre parauletes....

aquest 2009 ha sigut perfectíssimament perfecte.. hem tastat el q era cnviure en un apartament durant na setmaneta... sense saber què era seguir un horari.. vivint m mooolta merda i tot i així netejant-ho mil vegades cada dia... sopant a la 1 d la nit, dinant a les 5 d la tarda i anant a pendre l sol a la platja a quarts d 8 dl vespre... també hem sabut q era posar-nos mans, pues i el q sigui a la feina..fent una burrada d'hores a les piscines! i jo m turmell inflat i tu m venetes a la cama... som tal para cuál! i tot s'ha de dir..també hem tastat barcelonaa! q l'hem trobat sabrosíssima!m aquell puntet salat dels dijous a la nit!!! i l pebre q hi posem les nits d'exàmens a l'habitaciÓ! brutal!i l'estudi anava convinant-se de la millor manera amb força caps de setmana sortint d parrandaaa! i dormint a la vora! i així fins el Nadal tant i tant guai! q l'estudi no l'hem portat de la millor manera? és cert.. però hem fet unes nits de festa impressionants! realment estic convensudíssima q la ratxa aquesta durarà aqt 2010 tmbée!i tal i com començava... je t'estim.

http://www.youtube.com/watch?v=4vxqGwP9hFo


Nú.
On January 07 2010 12 ViewsAvatar jewuchucuxy4470

Jewuchucuxy4470 On 20/01/2011

nuria_laura, que bien que saliste en este video

el video esta en mi flog asi que pasate y lo ves, adios, besos!


Avatar cikicoxyofix6875

Cikicoxyofix6875 On 09/01/2011

nuria_laura, que divertido que luces en el video

te lo deje en mi flog para que lo veas, adios, besos


Avatar vuzogixyobyv7707

Vuzogixyobyv7707 On 04/01/2011

nuria_laura, me encanto como saliste en este video

el video te lo deje en mi fotolog para que lo veas, adios y besos!


Avatar cyquepithav5605

Cyquepithav5605 On 02/01/2011

nuria_laura, que hooot que saliste en el video, me parece que eres tu no?

el video te lo deje en mi flog para que lo veas, adios y besos!


Avatar nuria_laura

Nuria_laura On 07/01/2010

x ceeert la clau xq la 109 triunfes ha stat la parra de les nits pre-examen tiaaa!!!
CULANORECTEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDD buuuuaaaajajajjajajajjajaj ncara ric araaa... mare meva nurioleti, coneixes algú qe et segueixi tan d'aporp la tonteria?? ejjejejej


Avatar nuria_laura

Nuria_laura On 07/01/2010

Que puc dir-te?? Tens raó en tooot... xDD ha stat un any amb un principi dur (2ndeBatx.+sele+putesNotesAmargadores) però ha acabat d'una manera tan i tan bona, que no podia ser-ho mé!!! Barcelona a mi m té enamorada, i ja saps qe tu i jo ls estudis si no ho fem qan toca o fem dsprés i acabem treient el suc qe toca!!! jo avui dormir no dormiré faré l'examen amb amfetamines!!!
I vols qe et digui el millor d'aquest any?? seguir a la teva vora, qe em somriguis i m'agafis la ma qan ho necessito, qe m'entenguis i t'nfadis... Ets única i t'stimo taaan!! qe casi som familia... (qe qalsevol diria qe ho som xDDD)

Gràcies per haver nascut aqell fabulos 29 per tu (fotut per ta mare... xo dsprés li ha compensaaat eh! XDDD) i per mii... xq va neixer una amiga per tota la vida!

Laurotis_a su servicio!!!;)

pD: m'encanta tan qe m'ntenguis...
nuria_laura

Favorite nuria_laura

unknown -
293 Photos
Cataluña, Spain

Tag - Amor
Loading ...