Avatar nadiakei

An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor

Asset Allocation
Aktivallokering er en fælles strategi, som du kan bruge til at konstruere en investeringsportefølje. Aktivallokering handler ikke om picking individuelle værdipapirer. I stedet fokuserer du på brede kategorier af investeringer, blande dem sammen i det rette forhold til at matche dine økonomiske mål, mængden af tid, du har til at investere, og din tolerance for risiko.

GRUNDLÆGGENDE I ASSET ALLOCATION
Ideen bag aktivallokering er, fordi ikke alle investeringer er ens, kan du afbalancere risiko og afkast i din portefølje ved at sprede din investering dollars blandt forskellige typer af aktiver som aktier, obligationer og kontanter alternativer. Det gør ikke garantere en fortjeneste eller sikre mod tab, naturligvis, men det kan hjælpe dig med at administrere niveau og type af risiko, du står over for.

Forskellige typer af aktiver bærer forskellige niveauer af risiko og potentialet for afkast, og typisk reagerer ikke til markedskræfterne på samme måde på samme tid. For eksempel, når afkastet af et aktiv type er faldende, kan tilbagesendelse af en anden være voksende (selvom der er ingen garantier). Hvis du sprede ved at eje en bred vifte af aktiver, vil ikke en afmatning i en enkelt bedrift nødvendigvis betyde en katastrofe for din hele porteføljen.


Ameriprise Financial An Abney Associates

On July 27 2014 at Sinaloa, Mexico 25 Views
nadiakei

Favorite nadiakei

female - 08/03
6 Photos
Costa Rica, Sinaloa, Mexico

Tag - Amor
Loading ...