Avatar mayeta_6

les conseqüències de ser detallista

sempre m'he definit com una persona detallista; disfruto fent regals i intentant donar-li a la gent quelcom que els pugui robar un somriure.
Pel aniversaris, per feste de Nadal... sempre intento buscar el regal perfecte, a vegades acerto i d'altres no però tinc la saisfacció d'haver-me molestat en pensar quin era el possible regal ideal.

penso que el que importa dels regals, més enllà del contingut en si, es el temps que li hagis dedicat, la teva personalització. Un exemple clar es el regal de l'amic invisible; solen ser regals força impersonals i "cutres" ja que es parteix d'un presupost tancat i baix i li has de regalar a una persona que potser no coneixes massa. Aquest any he participat en l'amic invisible de la feina, el presupost eren 5euros, a priori sembla que tot hagues de ser una castanya! pero no ha estat així; vaig comprar una tassa (1.20), un massatjador (1.50) i uns bombons (1.00) quedava molt fred i impersonal pel que vaig optar per comprar una caixeta i un gran llaç (2.00), de manera que vaig haver-li de dedicar força més temps pero el resultat va ser bo, la persona que ho va rebre va estar contenta!
a vegades la simple nota que acompanya el regal, escrita a mà, omple més que l'objecte en si; és on mostrem la nostra estima i l'interès per l'altra persona, on mostrem l'empatia i les ganes de veure un somriure.

crec que amb el temps m'acabaré desenganyant, fer "sorpresetes" a gent que ni les valora crema molt... fa desmereixer la teva dedicació, però és evident que no tots som iguals. simplement crec que hauriem de fer un esforç per posar-nos al lloc de la persona que ens està fent el regal o està tenint un detall amb nosaltres i valorar, més enllà de l'objecte, la intenció i dedicació que li ha comportat.

un detall xq si fa més il·lusió que quan "toca" regalar alguna cosa. escollir un paper de regal especial, haver pensat quina serà la cara de la persona quan rebi el regal, etc. són coses que valoro moltíssim pero a vegades passen desapercebudes i... crema.

no puc lluitar contra la meva condició de "detallista" o "pastelosa" fins i tot, de fet n'estic orgullosa, simplement tenia la necessitat d'expressar la "decepció" que sento quan percebo la fredor dels "regalats".... avui especialment m'he sentit "xof" per aquest motiu.

en fi... despres d'aquesta brasa que us he clavat us convido a que penseu dues vegades abans d'arrugar un paper de regal o posar mala cara davant d'un regal que no us acaba de fer el pes. Penseu més enllà, fins que arribeu a veure la intenció de la persona que ha invertit el seu temps en allò.

empatia... la clau és l'empatia.
On December 17 2011 26 ViewsAvatar nosoynoestoy

Nosoynoestoy On 31/12/2011

et poso a FF!


Avatar nosoynoestoy

Nosoynoestoy On 31/12/2011

uei :) ànims que hi ha gent que valora els petits detalls i també li agrada regalar i ser detallista ;) "nada se pierde, todo se transforma" (Jorge Drexler - Todo se transforma) https://www.youtube.com/watch?v=fF_ncqv9XhI


Tag - Pink
Loading ...