Avatar martinesss

sóc la "xaxa" d'algunes persones...

m'agrada la foto però té moltes connotacions negatives...què hi farem...jo m'ho he buscat.

però sí, és veritat a vegades em penso que sóc la "xaxa" d'algunes persones...i no em mola gens. Però bueno, ja ho he dit....jo m'hoe he buscat, soleta i sense ajuda de ningú oi?


no és que estigui baixa d'ànims i ni molt menys, últimament estic bastant animadeta i amb molta energia però a vegades em ve aquest sentiment...ei!!! però cap problema, a vegades ja m'agrada eh!


ara feia molt que no actualitzava i volia posar una foto meva i de la Lali però últimament només poso fotos nostres i després algú es pensarà vet a saber què!!! per cert Lali, espero que estiguis millor mi niña...és que clar tants dies separada de mi i et poses xungui...ja passa ja...quan algú es separa de mi, com que ja no té qui el/la cuidi sem poseu malaltons...ej que...no hi ha millor remei que la bona companyia...jejeejejej

un petó per akells que us deixeu cuidar per mi i que quan us deixo uns dies us poseu malalts, però qua la mínima que torno us torneu a posar bons!!! jeejejej Ho veieu com faik de "xaxa"???

gemmeta
On May 22 2008 4 ViewsAvatar emdiuenmikel

Emdiuenmikel On 23/05/2008

NO


Avatar emdiuenmikel

Emdiuenmikel On 23/05/2008

ETS UNA "XAXA"NTATXISTA!!!


Avatar dunadunae

Dunadunae On 23/05/2008

sí, tens raó, la foto és xula!

i la sensació que tens en segons quins col·lectius és normal, no sé si t'ho vaig dir ja l'altra setmana quan vem estar parlant tant i tant del tema que ja saps, que sempre qui es mou i s'espabila i va al darrera de la gent són les mateixes persones. La resta, o s'apunten al carro o els has de perseguir i pressionar, a sobre. I és que això ha estat, és i serà així em sembla que per molt temps i potser cada cop més, en aquesta societat de dropos que s'està creant.


Ei, però de tant en tant deixa't cuidar i mimar una micona també, eh!

ens debem un soparet tu i jo!


muà!


Avatar emdiuenmikel

Emdiuenmikel On 22/05/2008

TORNA'M EL MEU MOCADOR!!! FRESKA!!!
martinesss

Favorite martinesss

unknown - 02/03
42 Photos
Barcelona, Cataluña, Spain

Tag - Felicidad
Loading ...