Avatar martinesss

GLAAAAAAAAAAAAAAAASGOOOOOW!!!Cada vegada queda menysss!!!! ueeee!!! si si senyors!!! aquest divendres marxem amb la senyora Lali a veure la Mariona!!! vaya desmadre, quina caooooss!!! no sé quina és pitjor de les tres!!! però ens haurem de cuidar mútuament eh!!!! Total que ganes no en falten...tinc uns nervis que no me'ls aguanto...


i al tornar, al dia a següent a Madrid (suposo). També pot ser una gran experiència no?? de moment no conec ni Glasgow ni Madrid...per tant setmana santa intensa!!!! i amb moltes ganesssss!!


espero que la vostra setmana també sigui tant rica com la meva....tot i que després d'aquest tute...la que no estarà rica seré jo però bueno...per això està, per gastar-lo!!!


un petó gent!!! us estimo!! ( avui tink el dia carinyós...)


Gemmeta
On March 11 2008 1 ViewsAvatar dunadunae

Dunadunae On 12/03/2008

ah, doncs mira, ens complementarem, pq jo avui estic falta de carinyo....

que bé que vius, tia!!! anda que no et cuides ni res... potser massa!


Bé, tu marxa i viatja i passa-t'ho bé, però quan tornis hem de trobar un dia per anar a sopar i xerrar tranquilament, que tu i jo tenim una xerrada (molt) pendent!!! okis??

vinga, un petonet!!!


Avatar geor7

Geor7 On 11/03/2008

Apa nena! No et pots pas queixar de la teva setmana santa! Jo tampoc :P Marxo a París amb les de la uni (la Neus tb ve).... quines ganes!

Molt bon viatge, tan a Glasgow com a Madrid :)

P.D. A veure si el cafè que vam dir l'altre dia va de debó. Ens diem algo a la tornada ok? Muaa
martinesss

Favorite martinesss

unknown - 02/03
42 Photos
Barcelona, Cataluña, Spain

Tag - Vintage
Loading ...