Avatar martinesss

jeejjeeje

si si!! estudiant i lluitant per poder tenir una plaça fixa durant molts anys i no haver de patir mai més! això però és la teoria ja que a la pràctica com qui diu encara no he começat a fer res! ara m'hi poso ara!!! ( això és el que dic cada dia...) total que em sembla que ha arribat el moment de prendre's les oposicions una mica més en serio! potser aquest moment ha arribat tard però mira...más vale tarde que nunca!

apa doncs! ARA M'HI POSO EH!!!!

un petonet

Gemmeta


P.d: esperant que algú em demani quelcom...
On June 12 2007 2 ViewsAvatar mikel

Mikel On 20/06/2007

tuuu freska!! com van les opos?? estudia joder!! k no fots res!! collons!!per cert, saps k? MEN VAIG A PEKIN!!! ueee k fuerRRRTe!! kuan puguis parlar t'ho explico!! dew yogurt!


Avatar askforthemoon

Askforthemoon On 12/06/2007

Duna, veig que ens hem fixat en el mateix... què t'han de demanar Gemmeta??? Si has d'estudiar millor que et centris, eh!! Què és això d'estar pensant en altres coses??? A pencar!Un petonet!


Avatar dunadunae

Dunadunae On 12/06/2007

ui, i qui t'ha de demanar què?? heheheheva, au, que ara et poses seriosament a clavar els colzes i segur que te les treus súper bé.un petonet, preciosa!


Avatar laura_bj

Laura_bj On 12/06/2007

Nena!!! Doncs si vols un dia ens quedem recloses en una biblio, que per mi és com una segona residència...Quina merda, no tinc vida social... S'acabarà el curs i encara no t'hauré vingut a buscar al cole, amb el berenar preparat amb molt carinyo... Però és que vaig de cul :( No surto de la uni! Arribo a les 9 i marxo a les 20.00... :'(I total, per fer exàmens com el d'avui... vaia telaDoncs res, que si un dia et ve de gust estudiar amb mi, m'ho dius. I si no, també, que tenim una conversa pendent... ;)Una megaabraçada!!!
martinesss

Favorite martinesss

unknown - 02/03
42 Photos
Barcelona, Cataluña, Spain

Tag - Hair
Loading ...