Avatar martinesss

al contrari del fotolog del David!!! a mi sí que m'agrada ballar sardanes!!!! potser és en una de les poques coses que ens diferenciem eh!!! jejejej


la veritat és que poso aquesta foto perquè no n'he troabt cap altra així actual i no tenia masses gans de buscar!!!

anda que perquè després em digueu que no actualitzo eh!!!

Per qui no ho sàpiga ja he començat a fer jornada intensivaaaa!!! ueeeee!! que us faik enveja?? el meu nou horari és de 9 a 14!!!! perfecte per fer la migdiada per aprofitar per anar al metge al gimnàs i "sobretot" per estudiar les opos, encara que les tink una mika abandonades pobretes!

doncs això gent, que el curs s'acaba i d'aquí poc hauré de dir adéu a uns nens i unes nenes que són genials i que han fet que el meu primer any de mestra sigui innoblidable!! a més a Žmés també hauré de dir adéu a un equip de mestres impressionant que m'han ajudat en tot moment i que hi hagut un bon rollo estupendu!!! espero que l'any que ve si no em poden donar la mateixa plaça tenir tanta sort com la d'aquest any!!!! US TROBARÉ A FALTAR!!!!!

apa ciao i que acabeu de passar bon dir!!!


Gemmeta
On June 06 2007 2 ViewsDefault Avatar

TENIR POR DE... On 07/06/2007

jo no tinc por de...tu tens molta por de...ell té por de...ella té molta por de...nosaltres no tenim por de ...vosaltres teniu por de ...ells tenen por de...


Avatar laura_bj

Laura_bj On 06/06/2007

L'any que ve a Esparreguera, shurri!!!!!:DNo me'n sé avenir que actualitzis tan sovint... xD


Avatar blankerniana

Blankerniana On 06/06/2007

Això ja ho té, els hi agafes un carinyo increïble a nens i a mestres i desprès s'acava l'any i els hi has de dir adèu i els trobés més a faltar...Ja m'ha passat i això que només eren pràctiques.Però els nens et donen molt.


Avatar licuat

Licuat On 06/06/2007

Nina!aquesta foto es agramunt!!encara no tavem junts, però mira si ho sé!dma ens veiem i...hi haurá sorpresta inculuida...ho deixo a l'aire...allò eh?!


Avatar dunadunae

Dunadunae On 06/06/2007

corassón!!!! potser no et dónen la mateixa però tens sort igualment en algun altre lloc, no sé, del baix llobregat nord... del montserratí...! hehehehun petó, preciosa, i estudia!!!!!ens veiem a Palamós amb cotxe nou!!
martinesss

Favorite martinesss

unknown - 02/03
42 Photos
Barcelona, Cataluña, Spain

Tag - Fairy-tail
Loading ...