Avatar lila86

Com canvia la vida...

Aquesta és una actualització improvitzada, i que no crec que es repeteixi. Tots sabem que fotolog és ja més mort que viu, després de l'aparició de Facebook i Twitter a les nostres vida... Però he arribat a la conclusió que tots hauríem de ser més conscients del que escrivim i queda penjat a Internet.

Jo ja ho era. O això em pensava. I, en canvi, acabo d'esborrar un parell de posts d'aquest mateix fotolog, perquè m'he adonat que posaves el meu nom i el nom de cert tema a Google.cat i una de les primeres coses que apareixia era un escrit fet aquí i en broma ja fa molt temps. Massa.

Massa temps, perquè quan creixes entens coses que abans no entenies. I coneixes gent, que abans no coneixies. He estat a punt d'esborrar el fotolog, de fet, perquè em feia una mica de vergonya, trobar-m'hi a mi mateixa fa tres anys. Però el mantinc perquè les fotos que hi ha penjades són part de la meva petita història.

Això sí, si trobeu a faltar algun post, o hi ha algun post que fa referència a una actualització que ja no existeix, ja us ho dic ara: No hi són, perquè amb el temps comprens que no tot el que penses i el que sents ha d'estar forçosament a la xarxa. Hi mantinc, però, desenes de comentaris que em fan adonar d'allò que diu aquella cançó de Presuntos Implicados: 'Como hemos cambiado...'
http://www.youtube.com/watch?v=6AGnxXFpyMQ&ob=av3e

Un petó! Ens trobem en alguna d'aquestes xarxes socials que tan ens han canviat la vida ;)
On November 30 2011 563 Views


Tag - Modelo
Loading ...