Avatar lesfleurs

Verscholen tussen de bomen van het dichte woud

leefde hier heel vroeger Graaf Valkenburg. Graaf Valkenburg was een wrede man en regeerde met ijzeren hand over zijn onderdanen. Hij verpachte het land aan de toch al arme boeren tegen hoge woekerprijzen. Als de boeren de pacht niet meer konden opbrengen dan moesten ze op het kasteel komen werken. Ze moesten dan de hele tuin aanharken.
Op een gegeven moment pikten de boeren het niet langer en beraamden in het geheim een plan. 's Avonds laat kwamen ze op een geheime plaats in het woud bij elkaar en werkten hun plan uit. De volgende morgen wist Graaf Valkenburg niet meer hoe hij het had............


Valkenburg

On May 05 2014 at Hengelo, Overijssel, Netherlands 12 ViewsAvatar fototoestel

Fototoestel On 05/05/2014

Hij keek uit het raam en zag een lading troep in zijn mooie tuin liggen. Behalve dat liepen er ook koeien door zijn mooie planten en poepten de paarden op de mooie aangeharkte paden. De boeren vierden feest de kids hingen in zijn bomen om al het fruit op te eten.


Avatar lesfleurs

lesfleurs On 06/05/2014

Dat werd wel heel gortig en de raaf stevende vaanr buiten om de boeren te gelasten om de boel aan te harken en te troep op te ruimen. Maar de boeren lachten hem uit en vertelden hem dat hij zelf wel een paar handen had om de hark vast te houden. Nu had de Graaf twee linker handen en het was onmogelijk voor hem om de hark te hanteren. Maar het gekke was dat hij wel een geweer kon vasthouden.


Avatar femsfotolog

Femsfotolog On 05/05/2014

Mooi verhaal bij de foto, wat hebben de boze boeren gedaan? De Graaf heeft het wel overleefd?


Avatar lesfleurs

lesfleurs On 05/05/2014

Dat mag jij bedenken:-)


Tag - Avril-lavigne
Loading ...