Avatar lauryn86

de mudançes

L'altre dia em vaig posar a llegir aquest fotolog desde el dia que el vaig inaugurar. Era el meu primer any de carrera i, llegint els textos, ara m’adono de com he canviat. Hi he descobert un canvi en la meva manera d’escriure, en la manera d’explicar les coses i de veure el món. Desde aleshores tambè m’han passat moltes coses que m’han fet crèixer, tan positives com negatives. I tot i que ara senti vergonya d’algunes fotos o comentaris, jeje, m’alegro d’haver vist aquesta transformació.
Hi ha hagut alguns moments de crisi, com quan he estat temps sense postejar res o dient tonteries per sortir del pas. Però últimament he sentit més que mai la necessitat d’escriure i de compartir alguns dels meus sentiments o reflexions amb la gent que conec. I es aleshores que m’he adonat que aquest suport se’m estava començant a quedar petit, amb massa pocs recursos. I també em limitava molt el fet d’haver de posar obligatòriament una fotografia en cada escrit. Per això us anuncio que...m’he fet un blog! M’he decidit pel wordpress, un format que em permet ser una mica més “professional”, jeje.
Però si us sóc sincera, em fa molta pena abandonar definitivament aquest fotolog, així que, de moment, no el tancaré. De tan en quan hi penjaré alguna coseta fins que arribi el dia que em “desenganxi” del tot jeje.
En fi, que això no es cap despedida, sinó tot el contrari! Un nou començament, una nova etapa. Espero que aquest nou blog us agradi! El títol l’he escollit en honor a una peli que m’agrada molt (si us quedeu amb les ganes de saber quina i no us fa mandra hi ha un antic post en aquest fotolog on hi vaig penjar el seu cartell jeje).

I aqui us presento a... http://confusedinbarcelona.wordpress.com/

On November 10 2009 22 ViewsAvatar hemant_bisht

Hemant_bisht On 20/12/2009

hey lauryn,
how are you?
hope you are fine ...

nice photo. where did you take it?
it looks like a typical Indian pilgrimage place ... am i right?

have a nice time
bye and take care

regards
lauryn86

Favorite lauryn86

female - 24/03
320 Photos
Barcelona, Cataluña, Spain

Tag - Music
Loading ...