Avatar laialaialaialaia

Avui m'he decidit a inaugurarme un fotolog. Fa temps que em ronda pel cap, l'space del msn sembla que no va prou be, i molt sovint ultimament, sento la necessitat de dir les coses amb una foto, no només amb un text; pero mai no trobava el moment, la ocasió que es meresqués ser la primera de les imatges d'un fotolog.

Avui ho he vist molt clar: dedicat a la Berta, la meva nena petita (o potser no tant!!), perque sempre es capaç de contagiar-me el seu somriure, i perque espero poderli correspondre....

//////////////////////////////////////////////////////////////

Hoy, tú y yo sabemos que -afortunadamente-
no hemos conseguido ser justo como algunos querían...
pero sabemos también que hay algunos que nos quieren
justo como -afortunadamente- somos.

&gt;&gt; Passa't per l'space, tb hi ha alguna cosa x tu: <A HREF="http://laialaialaialaia.spaces.live.com/blog/cns!B97ACCD0D918B28!1093.entry" TARGET=_top>http://laialaialaialaia.spaces.live.com/blog/cns!B97ACCD0D918B28!1093.entry</A>
On December 05 2006 4 ViewsAvatar laialaialaialaia

Laialaialaialaia On 10/12/2006

xcert... estava rellegint l'entrada.. i m'acabo d'adonar que les arracades que portes son meves.. cabrona!! xDD


Avatar laialaialaialaia

Laialaialaialaia On 10/12/2006

Idiota!! Que m'has fet caure la llagrimeta.... snif!!(K)!! :D:D:D:DSonrie! Xq mas vale una sonrisa triste que la tristeza de no sonreir ;)


Default Avatar

La teva tata no tan petita...XD On 09/12/2006

Mltissimes gracies x dedicarme el primer gran moment dakest lloc, que espero que seguexi igual o millor, i que aconsegueixi transmetre part de la teva esencia i tornar el somriure a les boques on semblava impossible que hi tornes a apareixer durant un temps... i gracies per recordarme que sempre et tindre al cosat pel que necessiti, i crec que no cal recordar que tu tambe pots contar amb mi pel que sigui i quan sigui, i que sense la teva ajuda no hagues sortir de mes de la mitat de forats on mhe fotut. i que moltes gracies per estar, per escoltar, per pedre el temps quan no disposes dell, i sobretot per donarme carinyu quan mes falta em fa sense haver-t'ho de demanar. mil petons!!!!

5 Favorites Groups »

  • night_shots

    Night_shots

    How is your city tonight? - ¿Cómo es su ciudad la noche? - Como é a sua cidade a noite?


  • sunset

    Sunset

    As fotos DEVEM ser um registro fiel do objeto e momento que dá nome ao grupo (Pôr-do-sol);
Tag - Amor
Loading ...