Avatar lagraupa

Adéu Joan!

Només fa 1 dia que has marxat per sempre i ja et trobo a faltar.
Recordo aquell matí d’Agost que et vaig trobar pel carrer amb la Juliana i us vaig preguntar:
- Com va?
I hem vas respondre:
- Doncs no gaire be 
- I això?
I llavors hem vas explicar la teva malaltia. Hem vaig entristir molt però alhora m’alegrava veure l’energia que tenies explicant-ho i les ganes de viure que tenies.
El temps anava passant i tu seguies allà, al peu del canyó, fins i tot posant-he a les pinyes sabent que no podies. Però els castells eren molt per tu.
Som una gran família!
Al dinar de la Diada et van donar el premi pinyataire de l’any. Tot emocionat vas recollir el premi, i les 4 paraules que l’emoció et van deixar dir van ser suficients per que a mitja colla li caigués la llàgrima.
Ahir, quan hem van dir la mala noticia els meus ulls es van omplir de llàgrimes. Allà a la taula del bar durant 5 minuts ningú va obrir boca.
El teu cor va dir prou, però el teu cor estarà sempre amb nosaltres.
Trobaré molt a faltar les nostres converses, entre castell i castell i a vegades algun castell entremig. Al carrer quan ens trobàvem, sempre xerràvem, no només un simple adéu!
Però no pateixis, que ho seguiré fent amb la Juliana!
Avui, quan he pujat al tanatori, i he anat a la Juliana i li ha dit a una amiga: Aquesta és la nostra família castellera. Doncs ja tenia els ulls vermells, però veure la Juliana tant forta ens ha fet enfortir a tots els que érem allà en aquell moment, que explicava que estava be però que en algun moment no ho estaria.
No, no he volgut entrar, et vull recordar ben content, per que sempre ho estaves de content!
Quan he marxat amb la Mònica i t’hem anat recordant en moments viscuts i les dues vinga plorar. Per que t’estimem molt!
Quan ens vem fer aquesta foto, el meu subsconsient va dir: Laia, fes-te una foto amb en Joan que serà la última.
No va ser la última, la setmana següent ens en vem fer una vestits de pirates, però hem quedo amb aquesta, per que m’agrada molt i com ha dit la Juliana: Som la teva família castellera i vestit de casteller estàs i vestit de casteller et recordaré sempre!
Un petó ben fort!

On February 13 2011 9 ViewsAvatar quinpaio

Quinpaio On 21/02/2011

:'(
lagraupa

Favorite lagraupa

female - 24/12
409 Photos
Mataró, Cataluña, Spain

Tag - Tattoo
Loading ...