Avatar lagraupa

Santes 2011

Fa més de 5 mesos que no actualitzo. La falta de temps segurament és la més important.

Des de la pèrdua de'n Joan a avui he tingut un parell de pèrdues més :( Espero no tenir-me més durant un temps. Però he tingut un naixement, l'Eira va arribar al Març i està maquíssima!!

La meva vida no ha canviat gaire, estressada com sempre, jejeje

A 10 dies de Santes, toquen Santes, unes Santes que viuré diferent, especialment el primer dia, el 25.
Per primer cop després de 15 anys (quin número més curiós) no podré fer el Desvetllament Bellugós, aquest cop però, el podré escoltar :)

Per primer cop també des de fa uns 7 anys, tampoc tiraré cap carretilla a l'Escapada a Negra Nit (l'altre cop era per prescripció mèdica, les meves orelles ja sabeu) Aquest cop viuré l'Escapada des d'un altre punt de vista.
Des del davant de tot amb l'emissora a l'orella donant pas a tota l'Escapada i desitjant que tot vagi be.

Aquest any sóc la Coordinadora General de l'Escapada. Això ha volgut dir més reunions, les de la comissió de foc, això vol dir que els nervis ja han començat, això vol dir que serà tota una experiència que només viuré un cop a la vida, un punt de vista diferent a l'Escapada, un punt de vista que tinc ganes de veure.

Espero que tot vagi molt bé!

De la resta de Santes no tindré problema, el 29 hem donen festa a la feina i per tant també podré fer el No n'hi ha prou! Anar a dormir a quarts de 5 de la matinada feta caldo i l'endemà treballar és duríssim!

I per felicitat la meva, el 26 i 27 són festius locals!!!

Espero per tothom que disfruteu molt de Les Santes 2011!!


Glòria a Les Santes!
On July 15 2011 32 Views
lagraupa

Favorite lagraupa

female - 24/12
409 Photos
Mataró, Cataluña, Spain

Tag - Felicidad
Loading ...