Avatar juantxi

Després de molts (massa) mesos sense ordinador per fi puc actualitzar el meu blog i tornar a abocar les meves juantxades a la xarxa. La única cosa que em sap greu és haver de començar de nou amb un tema que, francament, em toca força el voraviu (no, què carai, el que em toca són els collons i no el voraviu).
Fa un parell de dies vaig rebre un mail informant-me que a les properes eleccions municipals a la capital del baix Camp concorerrà de nou la CORI (Coordinadora Reusenca Independent). La formació tornarà a estar encapçalada per l'Ariel Santamaria, avui més que mai, el Messies del juantxisme.
El fet per ell mateix no tindria gaire trascendència per a mi si no fós perquè aquest cop no només no s'ha comptat amb la majoria de gent que la vam tirar endavant en el seu moment sinó que ni tan sols se'ns ha consultat què en pensem al respecte. I això no només és lleig sinó que fa vergonya i tot.
Monopolitzar d'aquesta manera unipersonal una història en la qual vam posar el coll molts pobres juantxis és joc brut. L'Ariel i companyia haurien de recordar que el projecte va ser el que va ser perquè malgrat les pallassades amb les que adornàvem la nostra campanya hi havia un rerefons. Es va redactar un manifest que es va llegir el dia de la presentació del partit per deixar clar quina era la nostra posició: es buscava fer palesos el malestar i la impotència que sentia un sector important de la ciutadania (1348 vots, un 3,3% de l'electorat) i no només muntar un xou pel simple fet de muntar-lo o per donar-nos copets a l'esquena l'un a l'altre tot dient "collons, som els més juantxis del món" (que ho érem).
No sé la repercussió que ara tindrà i ni tan sols sé si legalment es poden tornar a presentar amb les mateixes sigles donat que no s'ha redactat cap acta de les reunions que donen fe de la vida real del partit i que potser els caldrà que els que constem als papers com a vocals, tresorers, etc. signem cosetes (i jo la única cosa que he signat darrerament han estat rebuts de la VISA). El que sí que sé és que el meu vot no el tindran perquè la manera d'actuar no ha estat la correcta. I abans que algú s'ho pregunti no, ja no milito a cap partit i ningú m'ha promès cap càrrec si feia públic el meu malestar.
PD: en el supòsit que hi hagi càrrecs a repartir el meu mail és [email protected] . No se sap mai...

BSO: Himne de Reus (Ariel Santamaria)
"No deseo ser miembro de ningún club que me acepte a mi como socio" Groucho Marx
On February 17 2007 14 ViewsAvatar la_montsant

La_montsant On 19/02/2007

si! molt guapo! i tinc una foto que sembla el carrasclet amb la barretina de costat... XD


Avatar juantxi

Juantxi On 19/02/2007

Per aquesta regla de tres podríem posar la CORI al mateix sac que el Front Nacional, el GIL o Democracia Nacional!!! No em sembla que n'hi hagi prou amb no ser políticament correcte. Cal que hi hagi un misatge vàlid al darrere. Ara, així és com ho veig jo i prou que sé que ni en Lluís, ni en Garcia ni l'Ariel ho veuen de la mateixa manera. Cada loco con su tema.


Avatar dimoniet1960

Dimoniet1960 On 19/02/2007

Sense la més mínima intenció d'entrar en polèmiques que no conec penso que es bo que hi hagi opcions desvinculades de les formacions polítiques que van de políticament correctes (valgui la redundància). El debat i la discrepància sempre és bo i permet fugir d'aquell tòpic que diu que Reus és un oasi polític, que a tothom li està bé tot i que tot va de conya (això diuen ells..). En qualsevol cas, els ciutadans tenim moltes formes de mostrar el nostre descontentament o protesta, fins i tot muntant-nos la nostra pròpia papereta electoral, com vaig fer jo a les eleccions al Parlament de Catalunya <A HREF="http://www.fotolog.com/dimoniet1960/17837694" TARGET=_top>http://www.fotolog.com/dimoniet1960/17837694</A>(un vot nul continua essent un vot..)


Avatar annamsadeu

Annamsadeu On 18/02/2007

eis bones ke tal? espero ka et vagi tot bé!!! o almenys no et fikis en kap merder politik ka al kap i a la fi els ka surten perjudikats som tots nosaltres, tots els ciutadans ka els hi donem un bon de confiança i despres no ens fan kas!!


Avatar la_montsant

La_montsant On 18/02/2007

jo, si no recordo malament anava de número cinc, no?... bé, jo ho vaig passar bé, encara que omplia més el rotllo de la "paritat" que una altra cosa, però vaig xalar ;) Però estic d'acord amb això que diuen més amunt de les segones parts... no se, no se...petons i bona tornada fotologuera!


Avatar nurbers

Nurbers On 18/02/2007

les segones parts... ai de les segones parts!


Avatar eire

Eire On 18/02/2007

Kaixooooooo!!!! Ke tal va todo??? Un beso desde Elgoibar!!!MUXUX!!!


Avatar juantxi

Juantxi On 17/02/2007

Hauràs pogut llegir més amunt que no milito a cap partit, oi? I aquests "uns quants" només són dues persones i tenen tot el dret d'afiliar-se on els convingui, convenci o agradi. On hi ha el mal?


Default Avatar

Reusencs On 17/02/2007

Si que potser tens raó Sr.Martinez, però tu i uns quants de la llista anterior us deixeu estimar per ERC i la fallera major.


Tag - Felicidad
Loading ...