Avatar jomateix28

DESGRÀCIA DESGRACIADA!!!!

Hola Quixots, Tirants, Plaersdemavida i petits Azraels!

Sí, estic sonat....

DESGRÀCIA DESGRACIADA!!!

Em sento com un Gargamel veient com se li escapen d'entre les mans els petits i gustosos barrufets blavons... I per acabar de tocar els ous, estic escribint amb un ordinador el teclat del qual no em conec i escric a raó de minut per paraula.

Com diria la Pilar i de forma molt encertada: "En fi...". Per cert, que per culpa seva, que estic escribint aquest post. Estava deixant-li un missatge al seu floc (que per cert, per misteris del senyor Fotolog.com no s'ha volgut penjar i que conservo capriciosament a un .doc) i se m'ha acudit fer un post després de quatre mesos (bé, no exagerem).

Res, després de múltiples esllevissades, despreniments, riuades, Universitats Catalanes d'Estiu i agobiaments extres que no vénen al cas, han arribat les vacances!!! Van arribar dimecres, així, de forma sigil·losa però prometedora. La primera jornada la vaig dedicar al gandulisme i la segona, per complet, a la platja. Així de mica em mica em mentalitzava del fet que fins al primer divendres d'octubre no em veuran el pèl, els de can Retevassa!!! Això que, tot s'ha de dir, vaig tornar molt reconfortat de la cobertura de la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent.

En resum, que el dia 6 es casa ma germana i llavors tinc fins el dia 15 que em rascaré les pilotetes, el melic i el que faci falta. Llavors, el 15 la intenció era d'agafar el cotxe amb míster Jailer i anar fins a Suïssa (La Suisse, der Schweiz) i passar-hi quinze dies. Aquest pla fa setmanes i m'atreviria a dir mesos, que està configurat. Doncs FOTE'T!!!!!

Resulta que a la senyoreta uabé se li ha acudit avançar l'inici del curs acadèmic al dia 22. Amb les matemàtiques que vaig aprendre als Salesians (els "Sales" pels amics) arribo a la conclusió que em queden 8 dies molt justos per no dir-ne 7, dels meus magnífics 15 dies previstos. P.U.T.A! (que a diferència del que les vostres ments perverses puguin on vulguin pensar vol dir: Processó Udiosament Tota Adesprevinguda!).

Res, que estic molt indignat perquè clar, dius: "Podries marxar abans a la der Suisse aquesta. Però no pot ser perquè míster Jailer és amb els Budes hongaresos de Pest i no puc marxar sense ell amb cotxe. Clar que podria ser una aventura conduir fins allà i començar el viatge des d'aquesta ciutat cocefàlica (com diria la nostra estimada Rosa Ferrer, tot desafiant els diccionaris i la lingüística de l'IEC)l.

Res, deixem-ho aquí perquè el meu desenfrenament neuronal comença a ser neuròtic.

Records a tots aquells que són feliços! Hahha!
On August 30 2008 4 ViewsAvatar les_tresines

Les_tresines On 14/10/2008

eiei xkuan un sopar de excolladelollaméstresinesmésnousinkilinus?


Avatar lila86

Lila86 On 23/09/2008

Ei... i que en són de les teves vacances?¿ No m'has contestat el mail eh?¿ Ja et val! Aviam si aconsegueixo matricular-me en aquella assignatura d'online amb l'Edu i tu!

Ens veiem!


Avatar jailer

Jailer On 01/09/2008

Bueno, després de la mala interpretació del text XD XD XD certament seria tota una aventura desafiar la guardiana dels focs infestuosos per raptar-me "de la part més alta de la més alta torre" com a Shrek XDX XD

NANIT!


Avatar jomateix28

Jomateix28 On 31/08/2008

Acabo de rellegir el meu post d'ahir a la nit i m'he partit el culet.. Hahah!!

Aquest matí he mirat tots els capitols de la setmana d'una telenovel·la alemanya molt interessant anomenada "Alles was zält". Molt interessant! Hahahaa (símptoma que segueixo sonat!)


Avatar lila86

Lila86 On 30/08/2008

Buaaa... espero que a mi si que se'm penji...acabo d'arribar tota feliç i una mica taja (siguem sincers) d'un concert de Pets i ... m'acabo d'adonar que no tindré vacances!!!! Bàsicament... el contracte se'm acaba el dia 23 de setembre... o sigui... que ja començaré el curs (digue'n curs, digue'n 2 o 3 assignatures de lliure elecció i unes pràctiques que em comencen a fer por escenica)... quan hagi començat x-D... això per no parlar de les pràctiques... tot i que l'Eva m'ha dit que ella no les va començar fins una setmana dsp del començament de curs...Tu en saps res? (fins on jo sé posava octubre-gener al paperet que van penjar a la facultat) . . . És per començar-me a estressar .. perquè clar a dos llocs a l'hora no hi puc ser ... i la setmana del 22 tindré un setmanari que mig fer jo... aiiiixxxxx... macagun tooooot!!! la puta ramoneta dels cullons... (l'en fi... em sembla massa suau pel que penso de la uabé en aquests moments de nocturnitat)...

Ja em diràs que deia el post que el sistema fotolog no ha volgut que em deixessis jeje... Jo que vaig actualitzar l'últim cop per aviam si ressucitava lo del llibre de visites que no anava fi...i veig que va igual...ARA SI: en fi...


Tag - Funny
Loading ...