Avatar helena_88

El Tresor dels Dolow

La família Dolow poseeix i transmet un poderòs tresor de generació en generació. Desde temps antics els Dolow van ser escollits pel comte de Gelida per a protegir i amagar el seu més gran secret dels saquejos de pirates, un cofre amb les Gemmes del poder.
Aquestes poderoses gemmes, emmagatzemen dins seu un enorme poder. Unides i en les mans adequades poden mantenir l’estabilitat del planeta i protegir als més dèbils. Per altra banda en mans equivocades poden provocar els majors mals i fins i tot la destrucció del planeta.
Per separat són pràcticament inofensives, tot i que hi ha qui assegura que aporten felicitat i alegria al seu portador. Segons la llegenda arribarà el dia en que les gemmes escolliran al seu portador,una persona pura i alegre, i es separaran per a protegir i salvaguardar la vida del planeta.


Jo, Capità Drake Dolow, he estat l’últim hereu del tresor familiar que vaig perdre fa 8 llunes noves. Un temps suficient per a poder destruir la terra si el Pirata Toskan no hagués estat perseguit pels meus ajudants, els GRUMETS.
Es per això que aquests petits companys de viatge són els mereixedors de separar les gemmes i poder protegir i salvaguardar la vida del planeta.Moltes gràcies, Helena Bové, i que la gemma et porti felicitat i alegria al llarg del camí de la teva vida. Segueix així, ets una gran persona, i no oblidis mai el teu compromis “Donar el millor de tu cada dia i portar l’alegria als altres”.


Drake Dolow

On June 02 2008 9 ViewsAvatar abiflix

Abiflix On 11/06/2008

LOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Avatar klerdekler

Klerdekler On 10/06/2008

ei city ke paxe ke kmk la gent de la citi s'estresse tant no té temps d'actualitzar??? desdeluegooooooooo!! SORT ALS EXAMS!!!!!1


Avatar klerdekler

Klerdekler On 08/06/2008

wapiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ara no tinc excusa x dix't comentaris jiji! kuan baixes??? t trobo a faltar cityyyy!!!!!!!! bexitossssssssss


Avatar mil_llunes

Mil_llunes On 02/06/2008

wapos!


Avatar 4juliajulia4

4juliajulia4 On 02/06/2008

guapissimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

vull que baixossssssssssssssss!

xitoooo


Avatar sandra33

Sandra33 On 02/06/2008

com cada disapte venim a l'escola tenim moltes ganes de jugar fort i també fer gresca.
em fa una gràciaaaaaaaaaa esq fa res que jo estava alla buscan el tresoor i cantant la mateixa canso! ualaa q fort :)
i que macus els grumiiiiiiiiiiis!
unpetuneet.


Avatar fredy7

Fredy7 On 02/06/2008

i s'acaba el curs, i s'apropen els campaments, pel camí és deixen enrera ganes, il.lusions, decepcions, bronques, alegries, somriures, cançons, dies de pluja i dies de sol, tot un camí que queda enrera però que no s'oblida façilment.

Drake Dolow està orgullós de tots els petits grumis, perquè encara que siguin pesats es fan estimar 1000 i sempre et treuen un somriure a la vegada que somien coses fantàstiques i això m'encanta.

1 petito hiper gran! :)
helena_88

Favorite helena_88

female - 15/10
145 Photos
Menja't, La Massana, Andorra

Tag - Cinema
Loading ...