Avatar golmate

Com podeu imaginar molts de vosaltres, si, estic a la Euskal Encounter, jugant al que sigui, baixant coses i passant el rato de la manera més sedentàra possible.

En resum la cosa ha anat així desde que vam marxar de BCN:

Dimecres nit: agafem un tren llitera dels anys 20 cap a Bilbao.

Dijous: arribem de la caixa de sabates amb rodes per agafar una altra caixa de sabates (metro de Bilbao) fins a Barakaldo. A les 12.45 obren portes i toca fer cua per acreditacions. Passades les 14:00 entrem, ho muntem tot i, sorpresos, comprobem que ja tenim accés a la xarxa. Anem a dinar/berenar algo a un bar, amb guarnicions tipiques de la terra incloses. Comprem teca i beguda al super del costat i ens disposem a passar el rato a la party. Per la nit toquen vicis a la PS2 i començar a baixar cosetes. A destacar les partides al Pressing Catch (Mr Kennedy rules the world).

Divendres: s'inaugura oficialment la party, obren l'exposició de màquines retro, comencen concursos, etc. Per la meva part, començo a tenir sèries completes, pelis, jocs, etc. :D. Per la nit vici al star wars racer.

Dissabte: arriba el valdivia i es completa el nostre grup de la party (FAT32!). Em perdo el torneig de guitar hero, ja que el sac de dormir no em deixava sortir de la tenda. Per la tarda kdd amb gent de la party per jugar a la DS amb un total de 8 participants al Mario Kart. Al cap d'una estona anem a la zona dels stands i em compro una powerball. Després de compres amb un accidentat procés per aconseguir el gel XD. Sopar de reis amb coses escalfades al microones i posterior vici al FlatOut 2, on el diesel va ser el prota de la nit (claro, como corro mucho y gasto poco...).

Diumenge: diumenge...ja vurem, tu ;) Amb que sigui la meitat de bo que aquests dies ja soc feliç :DLa foto en qüestió és el grup FAT32 en ple procés d'ingesta massiva d'aliments escalfats al microones. Cena de reyes, hoygan!

Agurz


On July 22 2007 5 ViewsAvatar iron_fix

Iron_fix On 23/07/2007

que chungo lo del torneig . segur que hauries guanyat :P weno ens veiem per sabadell


Avatar metaltear

Metaltear On 22/07/2007

¡Pásalo bien por allí tío! Ahhh y "has sido elegido ;P" Entra en mi fotolog y si te apetece hazlo ;D

Kisses!

Chris
golmate

Favorite golmate

unknown - 21/02
157 Photos
Sabadell, ?l?skie, Poland

Tag - Funny
Loading ...