Avatar arrow_love

Em deixo caure en el mateix lloc que aquella nit em vas mirar amb aquella mirada profunda que em domina quan vas a dir alguna cosa important, simplement em vas abraçar, però Déu meu! quan els teus llavis van tocaren el meu coll, vaig poder tocar aquesta estrella que dius porta el meu nom. Vas acariciar la meva barbeta amb la suavitat d'una plomaquan fregar la pell i la resta uff! no recordo res!!.
He pujat a ell gairebé d'amagada i sento tant dolor que, fregar la meva mà pel timó sento una punxada recórrer tot el meu cos, és com si em volgués dir que t''estranya tant com jo. Però no! això és impossible!. Maleït sigui el moment que he decidit venir! Maleïda la meva manera de buscar-te quanse que lo que passará será enyorar-te encara més!
La teva gorracolor taronja de NY segueix intacta al mateix lloc de sempre, la estrenyo contra el meu pit, tanco els ulls i puc veure't comandar el veler amb aquest somriure que em desarma, sempre atent a tot. El teu aroma em sorprèn, puc sentir l'olor del teu cabell sense que hi siguis. A que fas olor? a tú i només a tú!.
Deixo caure la nit, sec les meves llàgrimes i el ressò de la teva veu torna el somriure al meu rostre desmaquillat.
T'estimo.
On August 24 2015 at Wallis and Futuna 492 Views


Tag - Cosplay
Loading ...