Avatar areku_92

[Tota historia te un inici, i el nostre està molt relacionat amb el personatge de la foto. A més, no he trobat un lloc millor on rememorar aquelles èpoques en que parlàvem. Com llavors, em colo al teu fotolog per actualitzar, només que aquest cop amb uns quants anyets més a sobre i amb una intenció més especial. No m'enrrollo, va. Comencem.]


Fa 8 anys, vaig agregar a un noiet tímid i molt friki al msn. Al principi era una conversa normal, com quan coneixes a algú nou. Fas les preguntes clàssiques, comparteixes gustos, trobes molts en comú... un d'ells, la sèrie que ens va donar l'excusa perfecta per contactar cada dia. Ens passàvem minuts i minuts parlant de qualsevol cosa. I en poc temps, es van convertir en hores i hores. Parlàvem de molts temes i, sobretot, ens anàvem coneixent. Al cap de dos anys, sabíem pràcticament tot l'un de l'altre. Érem com ànimes bessones. Em sentia be simplement pel fet de saber que, arribada una hora concreta del dia, em connectaria al msn i veuria el seu nom immediatament, saludant-me i diguent-me que m'havia trobat a faltar. Hi havia una ànsia palpable i constant per poder veure'ns, abraçar-nos. El grau de complicitat era increïble, fins al punt de que no semblava que hi hagués distància pel mig.

Però hi havia. I tant que si hi havia. Una distància angoixosa que ofegava qualsevol desig d'estar junts. I, arribat un dia, aquesta distància va guanyar la partida.


[Mira el mòbil per continuar]


ster_al

On February 01 2014 at Western, Fiji 602 Views

3 Favorites Groups »Tag - Vintage
Loading ...