Avatar alba95rial

Avui comença una nova etapa de la meva vida, per poder tenir un futur millor. Totes les etapes noves tenen unes coses millors i les altres pitjors. És una de les poques vegades que tinc ganes d’estudiar, de aprendre coses noves, coses sobre la sanitat, de poder estar al costat de persones que tenen una gran experiència, de tenir metges ensenyant-me el temari. Es una gran oportunitat.
Però també te moltes coses dolentes, aquesta nova etapa significa marxar de casa, de tenir una mica lluny el meu amor, la meva família. Sempre m’ha costat molt això de estar fora de casa, es un gran repte., serà molt difícil, no poder estar tan el costat de la gent important, però tot es per poder tenir un futur millor. Aquestes persones les trobaré a faltar cada dia de la setmana, cada hora que passi i cada segon .
Als diumenges seran uns dies tristos però els divendres seran els millors dies del mon., només amb ganes de venir corrents als teus braços , i tenir una abraçada enorme i sentir a cau d’orella :torno a ser aquí al teu costat on sempre he estat i sempre serè.
Et trobaré molt a faltar buni, T’estimo molt amor sempre..!
On September 21 2014 at United States 3 Views
alba95rial

Favorite alba95rial

female - 04/09
248 Photos
United StatesFlash of alba95rial

  • secretszayn
  • elchico_nuevo19
  • juuuules
  • juuuules


Tag - Funny
Loading ...