Avatar olghamines

An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor

Hvordan studielån påvirke din kreditt
Hvis du er ferdig college i de siste årene, er sjansene du betaler av studielån. Hva skjer med studielån nå som de har oppgitt nedbetaling status vil har en betydelig innvirkning, positiv eller negativ - på kreditt historie og kreditt score.

DET ER HEVN TID

Når du forlot skolen likte du en nåde periode på seks til ni måneder før du begynner å betale tilbake studielån. Men de var der, sover som en 800 pund gorilla i hjørnet av rommet. Når gyldighetsperioden var over, våknet gorilla. Hvordan han nå påvirker din evne til å få andre kreditt?

En måte å finne ut er å trekke en kopi av kreditt-rapporten. Det er tre store kreditt rapportering etater, eller kreditt byråer, Experian, Equifax, Trans Union- og du bør få en kopi av kreditt-rapporten fra hverandre. Holde inne sinn, skjønt, at mens institusjoner gjør studielån er pålagt å rapportere datoen for utbetaling, balansere grunn, og gjeldende status for dine lån til en kreditt byrå, de er ikke er pålagt å rapportere informasjonen til alle tre, mange arbeider.

Hvis du er betale tilbake studielån i tide, deretter gorilla oppfører seg pent, og faktisk hjelper deg med å etablere en god kreditthistorie. Men hvis du er alvorlig betalingsudyktig eller i standard på lånene, gorilla vil slå til King Kong, terroriserte nabolaget og alvorlig undergrave din innsats for å få andre kreditt.


Ameriprise Financial An Abney Associates

On July 19 2014 at Sinaloa, Mexico 26 Views


Tag - Pink
Loading ...