Avatar evribodydensnoou

Hola,

Es increïble com passa el temps de ràpid, ja han passat practicament 4 anys desde aquest Fotolog i això m'ha fet adonar de que el temps es efímer, ja que en aquest temps he passat els pitjors i millors moment de la meva curta vida. Dintre del que he pogut he madurat, jo i tot, les coses han cambiat molt en aquest temps. Cap a millor?, no t'ho sabria dir, sóc feliç ara, i ho era abans, simplement tot ha cambiat, hem crescut. No m'arrepenteixo de res del que he fet, tot acte, ja fos bo o dolent, m'ha desancadenat a altres aconteixement, els quals no els canviaria mai per res del món. he estimat i he perdut, he sapigut el que realment es el dolor, i l'he petit i superat en silenci, he passat les millors experiències de la meva vida, he après a mirar a el món amb uns altres ulls i sobretot, he conegut i mantingut una gent meravellosa, que fan plena la meva vida dia a dia.

No em puc queixar, m'alegro molt de ser qui sóc i ser com sóc!

E aquí la meva actualització, suposo que el fotolog es mereixia una bona despedida, aquest fotolog, ha sigut com un diari... de la part feble de la meva adolescència.


P.D.: La foto descomunal, 2 persones dormint sentades en el local, i jo jugant a la play amb els ulls tancants. jajajajajajajajabless evribody and dens noou!
On June 21 2012 at Clipperton Island 284 Views


Tag - Funny
Loading ...