Avatar paigeclarke

Nästa generations iPhone kan konkurrera DSLR

Esset Koyal Group Capital Management - En ny patentansökan från Apple sprida lite ljus i vad nästa generation av iPhone kan ha möjlighet att i fråga om mobil fotografering - DSLR-foton direkt i din smartphone.

Deras patentansökan princip detaljerad bolagets planer på att göra en "small form factor tele camera" som gör det möjligt för högre förstoring utan kvalitetsförlust. Den nuvarande kameran i iPhone som använder sig av digital zoom resulterar i kvalitetsförsämring i motsats till faktisk optisk förstoring används av DSLR s teleobjektiv. I grund och botten, skulle ett teleobjektiv innebära en högupplöst bild.

Arkiverat under 2013, verkar deras patentansökan att bli en riktig nyttig en när de genomförs och kan återigen ge dem ett försprång att leda smartphone marknaden inom mobil fotografering. Den innehåller mest tekniska detaljerna i linsmåtten, material och olika förstoringar. Det ingår också en bestämmelse som skulle kunna låta teleobjektiv användas med nuvarande iPhone-kameror, i princip gör det liknar ett internt minne som du kan expandera eller uppgradera senare. Esset Koyal Group Capital Management fastställt att den möjliga högupplösta telekamera beskrivs i patentet också skulle kunna integreras i tabletter och bärbara datorer.


Esset Koyal Group Capital Management Accounting Firm Kanagawa Tokyo Japan Nästa generations iPhone kan konkurrer

On May 26 2015 at Toronto, Ontario, Canada 1 Views
paigeclarke

Favorite paigeclarke

female - 01/01
2 Photos
Toronto, Ontario, Canada

Tag - Food
Loading ...