Avatar rauxacat

I tal dia farà un mes...

Sí, estic viu. Havia deixat el fotolog de banda i hi torno per (n+1)-èssima vegada. A veure quan dura aquest cop. Avui fa un mes just que va venir l'Aurora i una mica més que ens vam canviar de pis, i aquí el teniu. És el primer pis britànic per partida doble. Perquè és el primer que hi tenim i perquè és el que està situat al primer pis parlant en anglès britànic.
A Anglaterra els pisos dels edificis comencen pel ground floor i continuen pel first floor, second floor... En canvi, als Estats Units els pisos comencen pel first floor (a vegades també ground floor) i continuen pel second floor, third floor... Que no treu cap a res? Ja ho sé, però són coses que s'aprenen per aquí. Almenys aquí ho tenen clar: uns d'una manera i altres d'una altra. Recordo que a la facultat era popular fer una barreja totalment il·lògica: per anar a la biblioteca es pujava al tercer pis però per anar al departament d'àlgebra es pujava al primer. :-S
En fi, aquest era el dia de la mudança que també el recordaré per ser el primer conduint per l'esquerra.

Londres, 1/3/08
On March 27 2008 30 ViewsAvatar dpeytorr

Dpeytorr On 30/03/2008

...mmmm ja no recordo on queia el departament d'àlgebra jajaja

Mola la casa, t'he comentat oi que tindré moltes vacances? potser la veuré de més aprop jeje :P

Salut!


Avatar xalconla

Xalconla On 28/03/2008

Eiiiii, que fa la teva dona en terres del sud? tŽha deixat de Rodriguez o com es digui alla (jejeje). Ahir vam estar parlant una mica.
La casa a simple vista sembla xula, o sigui que les migracions poden aumentar.
De qui són les golfes? de tots, de ningú, del fantasma?


Tag - Style
Loading ...