Avatar animal_nitrates

Ara si. El meu fotolog es diu Animal Nitrate per alguna cosa. Als 16 anys vaig descobrir una banda que em va canviar la vida. El seu nom era Suede. La meva cançó preferida: Animal Nitrate.

Suposo que el que més em va cridar l'atenció va ser veure com algú tan aburgessat, a l'actualitat, podía haver sigut algú tan trangressor de jove. Brett Anderson, amb aquella veu, i sobretot, amb la seva androginia de quan en tenia 20 i pocs.... les cançons, les lletres... tot em va hipnotitzar.

Sé que el fotolog està mort, però tot i així avui volia actualitzar, perquè aquesta banda, que romania separada des del 2003 es va reajuntar, i avui, 5 de noviembre del 2013 els veuré per fi en directe. Al RAZZ. A BARCELONA. A EN BRETT ANDERSON I ALS SEUS (Sense Bernard Butler, que desgraciadament va deixar la banda fa segles).

PERFÍ ANIMAL NITRATE en directe, l'energia d'ANDERSON, el ball, la provocació.... amb 45 anys, si, però espero que amb el mateix esperit.

Nervis, nervis, nervis.... el final d'una era s'acosta, i l'inici de quelcom nou està per aparèixer. El grup que m'ho va fer canviar tot, per fi arribarà realment a la meva vida.

Aquí una fotografía del grup al 1993, encara amb Butler, i amb un Brett Anderson que adoro, sexys, provocadors.... seguiran sent eternament rebels per a mi, i aquesta nit ho donaran tot al razz... en Brett no em decepcionarà!!!
On November 05 2013 at Cheshire, United Kingdom 60 Views

Tag - Emo
Loading ...