Avatar sonrisaefimera

Voler o no voler, this is the question.

Simplement jo sóc així, i no, no crec tant amb l'amor de les pel·lícules ni res per l'estil. Crec amb el que jo senc, i amb el que faig quan senc alguna cosa.
Es la meva fora de veure "l'amor" en sí, i pense que voler, es dir-ho de ves en quan, demostrar-ho, sorprendre, plorar, riure, divertir-se, entendre's i comprendre'ns i de vegades no entendre's i no comprendre.
Per eixa raó, jo crec que la forma més gran de resumir tot açò, no es com a les pel·lícules, que seria diguent: "donaría la vida per tu". Pense que la major forma de demostrar que vols a una persona i que realment es així com ho dius, es fent el que a tota persona més li costa en esta vida, que es "tragar-se l'orgull".
Si, aquesta es clau per deixar clar el que una persona sent... I jo sé que senc el que senc, perquè més d'una vegada m'he l'he tragat, he deixat a banda tot el que pensava i he tirat a avant, buscant, dient, besant, abraçant, o fent el que fora, encara que em rebaixara a mi mateixa i les meues idees. Perquè quan rebutges els teus propis ideals i apartes tot allò que et fa o t'ha fet mal, deixant de un costat l'orgull, es quan realment vols a una persona (a morir).
Deixant de ser jo, jo, jo i jo, per deixar pas a ser, tu, jo, tu i jo... nosaltres.

"Porqué más vale perder el orgullo por una persona, que perder a una persona por orgullo"
On July 31 2014 at Valenciana, Spain 1 Views
sonrisaefimera

Favorite sonrisaefimera

female - 09/02
321 Photos
Valenciana, Spain
Tag - Food
Loading ...