Avatar dhamon__parkour

cavoli riscaldati -- weltschmerz

La imatge... memories de temps passats, tot i que encara em molen els dracs :D però no savia quina imatge ficar

Enfadar-se és dolent, fa fer coses estúpides a la gent, de la mateixa forma que alegrar-se massa, o més aviat ilusionar-se.
Contemplar el món des de tots els punts de vista que puguis t'ajuda a obrir els ulls, perqué normalment no veiem les coses com són, si no com som nosaltres, i això t'ajuda a, poc a poc, sempre molt poc a poc, crèixer...
Per tot això em falta molt camí, però per aquest fet estic mans a la feina, i penso que el primer es coneixer-me a mi, ja que un mateix és el començament de tota la sabiduria, i encara que mai et coneixeràs, saber els teus límits més propers, com funciona el teu cap, i entendre el que penses, és molt necessari.
De totes formes, és sempre difícil arribar al món interior propi, ja que no el coneixes i únicament te'l pots imaginar, així que penso que has de dependre del món exterior per arribar al teu món interior, i veure les teves propies reaccions desde una perspectiva.

A seguir el camí.


Imatge que penso és força bona... a veure quanta gent s'identifica amb algun tipus d'aquí: http://therealsasha.files.wordpress.com/2012/04/gotes.jpg

Frases:
Quan més vell em faig, mes m'adono que ningú té idea de que estan fent realment i tothom només ho fa veure.

Cançons:
"An empty shell I used to be, Shadow of my life was hanging over me"
On August 30 2013 at Spain 20 ViewsAvatar dhamon__parkour

Dhamon__parkour On 30/08/2013

M'he deixat una frase...
Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live together
dhamon__parkour

Favorite dhamon__parkour

unknown - 01/01
17 Photos
-, Zimbabwe

Tag - Cosplay
Loading ...