Avatar leahy86

BONA SORT NICARAÜENSES!!


Per vosaltres, per les valentes, per aquestes noies que demà emprenen un viatge molt llarg, us desitjo molta sort!

Serà un moment de les vostres vides que segur mai oblidareu i com us vaig dir, disfrute-ho al màxim. D'aquí fins al maig, la meitat de vosaltres sereu una gran família, en els bons i mals moments us haureu de fer costat.

Aquí, les coses seran molt diferent sense vosaltres, ara ja és difícil trobar algú al bar, com deia l'Andreu aquest matí, però més difícil es farà omplir el buit de les vostres riatlles i els vostres petons. Sols fa 4 dies que no us veiem, i ja volem que sigui maig per a poder compartir tots els moments que haurem viscut en continents diferents durant aquest temps.

Estic segura que la vostra tasca a Nicaragua serà una experiència molt positiva, tan per a vosaltres com per a la gent que us acompanyarà en aquest viatge i que conviuram amb vosaltres allí.

Em fa molta il·lusió que visqueu aquesta experiència, si estic igual de emocionada que vosaltres!!!!! Però si ja se'us enyora, imagina't d'aquí dos mesos o quan acabi la carerra...... no podré viure sense vosaltreeeeees!!

Disfruta-ho molt! cada moment és una experiència, un aprentatge, un record, una aventura!! (a veure si amb 4 mesos tindrem temps d'acabar l'amic invisible jajaja)

En fi, una abraçada gegant i mil petons per a toteeeeees!!!! Que ja us trobo en falta!! :( :*:*:*:*On January 27 2009 15 ViewsAvatar a_r_e_t_e_s

A_r_e_t_e_s On 07/02/2009

Ei! Com va???
Doncs m'han anat tots molt i molt bé! :)
Aquest any si tot segueix igual ja acabo! :) :) :)
Espero que t'hagi anat molt bé a tu també!!!
Aquesta setmana em vaig trobar a la Marta, diu que podem quedar per fer un altre sopar aviat! Si en parla amb la Cèlia o amb algú altre ja em dirà algo... i jo ja et diria algo a tu! Ok?
Et sembla bé, no? ;)
Bueno noia, ens veiem! Petons!!


Avatar mike_brown_eyes

Mike_brown_eyes On 30/01/2009

Hola muheeee, aki te dejo mi nueva chorrada, no me apetece madurar y hacerme serio xD

http://es.youtube.com/watch?v=1Oy-dJgyeSI&feature=channel_page


Avatar mike_brown_eyes

Mike_brown_eyes On 27/01/2009

OOhhh k bonic!!! la marta hernandez tb iba ehh k te las dejao xD

por aki todo bien, empiezo mañana hasta el 13, a ver si va bien

cuidate muchu, un abrazote


Tag - Amor
Loading ...