Avatar fornes_cat

holidays

Per fi avui puc dir oficialment que estic de vacances, i el millor de tot és que pus dir que estic de vacances i que l'any que ve a 2n de camins.

Tota aquella muntanya que se'm feia a principi de curs i tota la feina durant el curs, hores de biblio, hores de reclusió a casa, eternes hores d'acadèmia, trajectes llarguíssims de cerdanyola a la uni, dies eterns, dies de marxar a dormir i preguntar-te on està el pijama i adornar-te que encara el portes posat... nervis per que sortissin notes... tot això i moltes coses super pals han portat a la satisfacció infinita que sento avui.

Però no penseu que només existeix una llista infinita de coses pals que han passat aquest curs, perquè la veritat és que aquest any el recordaré pel predomini de coses bones, que han estat més abundants. Matemàticament podriem dir que

el limit a l'infinit de les coses bones - les coses dolentes o coses pal tendeix a l'nfinit.

Conèixer gent nova encantadora, descobrir que si et curres les coses,les coses tiren endavant, que posant-hi hores tot surt, que si vull puc. Endinsar-me en associacions de camins m'ha permès conèixer gent meravellosa i descobrir cotilleos i marujeos de l'escola (dac's i aplegats gràcies). El més important, he pogut començar una nova vida, he pogut ser qui realment sóc, i he conegut una persona especial amb qui puc compartir mil coses i mil moments.... un sentiment tan màgic, és com estar somiant despert.

la foto de londres és perquè després de tants intents puc anar a londres amb una companyia excel·lent, i ja falta menys d'un més... quines ganes
On June 04 2008 4 ViewsAvatar ferrylennon

Ferrylennon On 05/06/2008

si s q fornes.............ets un crack. punt i final.


Avatar antraxdesigns

Antraxdesigns On 04/06/2008

deu meu, estas de vacances ja? uala kin morro!
thas ublidat de dir despres de tant somiar en vectors i tal XD

niras a londres amb bona companyia? me nalegro! jo quan acabi (sisplauuu) anire a paris amb bona companyia tame jejej

saludus


Avatar silviuky

Silviuky On 04/06/2008

kin morru!!!


altres enkara no em kumensat examens.....


Avatar garciiii

Garciiii On 04/06/2008

jajajajjajajajaja idem
doncs ale me n'alegro de toooooot això bo!


Avatar nusky_anuska

Nusky_anuska On 04/06/2008

cabron
¬¬'


Tag - Party
Loading ...