Avatar festaindep

25 d'Abril, prenem els carrers de València

El proper dissabte 25 d’abril el País Valencià torna a commemorar la desfeta d’Almansa i l’inici de l’ocupació espanyola ara fa 302 anys. Enguany, a aquesta efemèride se li suma una altra: els 70 anys de l’entrada de les tropes franquistes a la ciutat de València. Per si fóra poc, la conjuntura econòmica i social actual no pot ser més angoixosa per a la classe popular i treballadora catalana, la qual està patint en primera persona l’onada de retalls socials que comporta la crisi del sistema actual.

Amb aquest munt de raons a les esquenes, la campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència” fa una crida per participar activament en la manifestació convocada a la ciutat de València del proper 25 d’abril. La jornada començarà a les 18:00 hores amb una mostra de cultura popular a la Plaça de Sant Agustí. Serà el preludi a la manifestació que eixirà des del mateix emplaçament a les 18:30 hores. La marxa recorrerà els principals carrers del centre de la capital del Túria i té previst finalitzar a la Plaça dels Furs, just a sota de les Torres de Serrans, on se celebrarà un acte polític.

després hi haurà concert a la plaça viriat al mateix barri del carme

Aquesta manifestació s’emmarca dins les mobilitzacions que la campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència” està portant endavant per denunciar la dominació i explotació espanyoles en el context de la nostra història. El passat 24 de gener, més d’un miler de persones ja es va manifestar a Barcelona en la commemoració dels 70 anys de l’entrada de les tropes feixistes a la ciutat. Pel que fa a anteriors edicions del 25 d’abril, la campanya ha escenificat jornades de lluita insubmises que han acabat, en alguns casos, en objecte de repressió.

25 d’abril, prenem els carrers per la llibertat dels Països Catalans!!

Es faran autobusos de diferents comarques que tornaran després dels concerts, informeu-vos a: [email protected]

Feu el màxim de difusió de la convocatòria. El 25 d’abril farem que la nostra veu s’escolte des de qualsevol indret dels Països Catalans.

Si teniu tuenti o facebook agregueu les vostres amistats a l’esdeveniment. ací vos deixem els enllaços:
Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=74349024040

Tuenti: http://www.tuenti.com/#m=event&event_key=1-1974998


Fins el 25 d’abril.
Salut i lluita!
On April 16 2009 22 ViewsAvatar noabolonya

Noabolonya On 25/04/2009

Fotolog contra el procés de Bolonya!

Informació, links, videos...

Que ens agregui qui vullga donar suport!

Salut!


Avatar tjsegundobe

Tjsegundobe On 23/04/2009

Llibertat per als països catalans!!!
Alguna novetat del concert que es va aplaçar??
salut i llibertat


Tag - Art
Loading ...