Avatar estrella_syderal

Tancant portes del passat... Obrint finestres del present!!

Per fi he pogut passar pàgina i tancar la porta que em duia al passat, un passat caòtic,negatiu i tèrbol com les nits glaçades d'hivern,humides plenes de vicis,drogues dures sexe gratuït perquè sí, com animals sense cap tipus de sentiments com zombies sense ànima vagant pels carrerons més foscos i suburbials de la ciutat comptal, com una ànima en pena tantejant la sort, jugant al límit de manera inconscient i mecànica,pura rutina.

Tot això s'ha acabat.

Ara començo a viure de dia ja he obert els porticons de la finestra que em dóna els raigs de sol que em donen energia per poder tenir forces per realitzar-me com a persona per poder reinventar-me constantment,ser creativa,crear noves obres,nous progectes ser feliç i estar contenta,tirar endavant veient les coses clares respirar aire pur i oxigenar-me el cervell,deixo enrrere l'autodestrucció culpavilitats i merdes vàries...

Valorar el que tinc i saber conviure amb menys quantitat i més qualitat:

* - Birres +art,cultra...
* - Festes nocturnes + matins productius
* - Males amistats + escoltar.me i estar per mi!!!
* - Petes + evolucionar

etc...

Tot i així NO tiraré la clau al mar ja que,avegades, sempre mola tornar als origens tormentosos i alternar amb els personatges més marginals,"vizarros" i demés morralla humana,però per ara ja me n'he fartat,crec que passarà molt de temps d'aqui a que torni a obrir aquesta porta.
On October 06 2012 at Barcelona, Cataluña, Spain 21 Views
estrella_syderal

Favorite estrella_syderal

female - 24/03/1987 (30 years old)
324 Photos
Catalunya ||*||, Poland
2 Favorites Groups »

 • mi_cachorro

  Mi_cachorro

  Fotolog grupal de perros, no importan las razas ni el color todos los perros.


 • fotodogs

  Fotodogs

  Este Fotolog es sobre perros. Solamente fotos de perros (sin personas). Favor de leer las reglas antes de hacer uso del grupo. Gracias.

  This Fotolog is about dogs. Just dogs (not people). Please read the rules before using this group. Thank you.

Tag - Style
Loading ...