Avatar estimotortosa

Opinions Festa de Kap d'Any a la Karpa Tortosa

Arriben els moments de reflexionar, i sabeu que aquest sempre és un espai obert per debetre, en aquest ho farem sobre la Festa de Kap d'Any a la Karpa del Parc Municipal de Tortosa.

He rebut uns quants correus electrònics ([email protected]), amb opinions molt diverses. Encara així, la majoria agraeixen la Festa, però fan constar unes quantes mancances. Us passo aquí un resum dels mails més interessants:

---------

Es es va celebrar la karpa popular de fi d'any al Parc, van passar varies coses que ens van desagradar força:

- Ens van vendre la moto que si preus asequibles, tal qual, i pasqual; resulta que quan anaves a entrar per identificar-te amb el dni, la gent entrava pel costat sense pagar entrada, es a dir, no hi havia ningu a porta recollint o trencant les entrades, simplemen entraves x una porta , anaves a una taula on deies el teu nom i el donaven l'entrada (en cas que l'hagueses comprat anticipada)i ja esta. Que va pasar: ningu trencava entrades, a la sortida tmpoc te la demanaven, doncs la gent es colava.

- L'any passat vam pagar 15 euros, on teniem: una copa de cava, cotillon i una consumició. Aquest any la copa de capa i el cotillon, encara k ni jo ni els meus amics vam vore el cotillon enlloc.

- Deien que hi havia aforament maxim, pos ho van fer de puta mare pk alli dins estavem com a sardines.

- No hi havia guardaroba, hi havien uns percheros on la gent deixava les jaquetes. La costio era trobar-la despres (ho be te l'han pres o te l'han deixat tirada). Crec k costa poc posar un guardaroba, a 1 euro la jaqueta haguesen fet 1000 euros!! i per falta de personal no hageus sigut, xk amb aquests temps de crisi k hi ha segur que hagusem trobar personal x treballar.

- Per demanar un cubata t'estaves 30 minuts. La gent com es normal cansada d'esperar, s'espentejaven, beguts com anaven... tot eren cops i espentes.

- Ens van dir que de 0:30 a 4:00 la musica seria variada(pachangueta, pop, rock...) a les 3 la musica makinorra ja anava... (quan normalment es deixa per a les 2 ultimes hores)

- Tampoc miraven l'edat de la gent, vaig arribar a trobarme veinets meus k tenen 13 anys...

- La karpa tancava a les 7:30, xo a les 7 menys algo les llums ja estaven obertes (del pal k mon anesem). L'any pasat fins les 8 no va tancar i recordo k les llums les van obrir minuts abans de tancar no més de mitja hora abans.

No se tot plegat una mica penos...Més que res ha estat tot un cúmul. L'any passat vam pagar el mateix i vam estar 100 vegades millor, la musica de qualitat tota la nit, x demanar a barra no t'hi estaves estona, la gent entrava i sortia mol controladament...

L'unica cosa k em va semblar bé, tot i que no te res a vore en los k organitzen la karpa, es la presencia de policia durant tota la nit, cosa que va anar be a l'hora de disoldre algunes baralles que es van produir al llarg de la nit, tant dintre com fora de la karpa.
-----------

T'envio aquest missatge perque hi ha moltes queixes de la carpa de fi d'any i a veure si podem fer algo de presió de cara a l'any q ve!

Jo personalment, diria que ha estat l’estafa del 2009. Ho penso així ja que quan una persona compra una entrada, es com si estigues firmant un contracte i per tant hi han unes obligacions a complir per part de les dues bandes; una ha de pagar i l’altra ha de realitzar el resultat acordat.

Si jo pago 15 € penso que tinc dret a que les condicions per les quals he paga,t es compleixen.... i crec que se les han passat completament pel ‘’ forro’’.
AFORAMENT LIMITAT?
COTILLÓN?
PREUS POPULARS???
MÚSICA VARIADA FINS LES 4??

Crec que ja teníeu l’experiència de la carpa de l’any passat, i haguéssiu pogut millorar moltes coses. No entenc com tothom que no tenia entrada es col•lava, com podien haver-hi nens de 13 i 14 anys, perquè no hi havia seguretat DINS de la carpa per tal de controlar al personal i mil coses més.

Sort de la companyia!! Bon any!

PD: l’any que ve jo tampoc pagaré.
---------

Preus asekibles, karpa gran bla bla bla bla... La gent no nomes entrava gratis sino k tambe bebia gratis, era tan facil com entrar per la porta principal, fer vore k recollies el tiket i entrar... ningu et trencava l'entreda ni res per l'estil... Vaig pagar els 15 euros molt agust, perque realment trobo genial k algu e...s preocupe per fer algo per la gent jove de tortosa i mes una nit com akesta...però si arribes alla i veus k tot cristo mariquito s'esta colant...pos sap greu, basicamen xk una persona k no ha pagat estara disfrutan d'una cosa k tu SI que has pagat, i k a sobre has anat en lo pet al cul a treure l'entrada dies abans per no kedarte al carrer....
Vau dir k a les 4 comensaria el house... a les 3 la tralla anava a punta pala!
L'any k ve a ver qui es el guapo k paga una entrada de 15 euros
----------
15 € desperdiciats. hagués pogut entrar gratis com tanta i tanta gent. la penya anava fotent les jaquetes que no eren seues. sincerament m'esperava una millor organització.
--------
On January 02 2010 2 ViewsAvatar estimotortosa

Estimotortosa On 03/01/2010

-----
Una opinió que m'ha arribat al correu electrònic, que vol mantenir-se en n'anonimat, i des d'aquí ho respectem, i com que crec que és una opinió interessant, la publico:

-----

Feliç 2010 !!!

T'envio aquest mail per dir-te que em va semblar molt malament la música que van posar a la carpa de Tortosa a la festa de fi d'any. Ja hi ha diverses persones que m'han dit que pensen el mateix que jo.

L'any anterior la festa va estar molt bé per la de fa 2 dies crec que va ser una pifiada per part de l'organització perquè enlloc de combinar estils van estar tota la nit punxant la mateixa música... xumba xumba!! I allí hi havia gent de totes les edats i de tots els estils...i molts no s'hi van sentir còmodes... Tampoc dic que posen tota la nit paxanga... pero lo que van fer (i després de pagar 15 €) no es de rebut.

Esperem que l'any que ve hi posen remei i que s'aprengue dels errors.

Moltes gràcies!


Avatar senseliimits

Senseliimits On 02/01/2010

olée! i cuanta raó!!!!
sobretot al guarda roba, quina por tenia jo de que la gen té la mà llarga..
i m'he trovat en molta gent que va entrar sense pagar els 15€, i jo que els he perdut!
molt bé en les crtiques!


Avatar estimotortosa

Estimotortosa On 02/01/2010

Com a nota última, i en lo positiu que vol ser este espai d'EstimoTortosa (i al que us agraeixo molt amablement que us adreceu), tinc que dir que molts de joves tortosins/es esperem que el pròxim any es realitze una Festa Kap d'Any des de l'Ajuntament, encara que prenent nota dels errors d'aquesta edició. Sobretot esperem que les crítiques dels joves siguen ben escoltades, i que els polítics no utilitzen la nostra opinió per fer desaparèixer la Festa de Kap d'Any, que realment és necessària per a Tortosa i els tortosins/es, sobretot per evitar desplaçaments amb vehicle i les possibles conseqüències negatives per la vida de les persones.

En conclusió, esperem que les crítiques donades per molts joves, no serveixen d'excusa als polítics per "carregar-se" la Festa de Kap d'Any, sinó per millorar-la pel pròxim any, i que tots poguem disfrutar millor.

Una abraçada a tots/es, i que tingueu una feliç entrada de 2010...!!


Avatar estimotortosa

Estimotortosa On 02/01/2010

(EstimoTortosa)

Ja sé que alguns de vosaltres m'han escrit queixant-se de la Festa, dels preus, del tipus de música, de no respectar-se els horaris, d'obrir-se les llums, de la massivitat de gent, de les entrades, dels cunyos, del guardarroba, etc. També sé que molta gent esteu esperant la MEVA OPINIÓ al respecte, i és que em tinc que mullar i dir la meva. Ja sabeu que a mi m'agrada escoltar la vostra opinió (que és la opinió pública de molts joves), pos així també heu sigut uns quants els que m'heu escrit per a que jo digue la meua opinió.

Certament, a mi no em va desagradar la festa... hi havia ambientillo, hi havia molta gent, i sobre el tema dels menors (què voleu que vos digue, jo també soc molt jove...je, je...)

La veritat, com a punt positiu, em sembla encertat que des de l'Ajuntament s'organtizés la Festa, encara que també he de dir que hi van haver mancances, segurament pel desvordant nombre de persones que vam assistir. El que tampoc no em convenç és que moltes de les persones que van anar, diguen que l'any que vé, o bé no hi aniran, o intentaran colar-se...

És una mica injust tot en conjunt, però jo mateixa, que moltes vegades critico al Govern Municipal, tinc que dir que per lo menos és el segon any que organitzen una Festa com esta... i que encara que se tindria que millorar, aspectes com la seguretat, el bandalisme, els robatoris, etc.

Tot és millorable, no?? En la meva opinió, Festa amb èxit de públic, que no va complir les espectatives dels joves.


Avatar estimotortosa

Estimotortosa On 02/01/2010

CONTINÚA: (OPINIONS DIVERSES PERSONES)
----------

no valia la pena compra entradaaaa!!! io la vax compra anticipada i alli ningu em va demana ni dni ni res... 15€ tirats a la basura... molta gent entrava ccom si re i no miraveni si tenies cuño ni re... vaiga, k una estafa

------------

a part de tot aixo....lo de preus populars...com a q no! x a mi preus populars son 3€, no 5,5€! i damun super lentos!!

-------------


Avatar estimotortosa

Estimotortosa On 02/01/2010

CONTINÚA: (OPINIONS DIVERSES PERSONES)
----------
La meua opinió es que l'organització va ser pèssima. Valia la pena comprar l'entrada al moment perquè entraves més ràpid que si la tenies anticipada ja que es creava una cua llarguíssima pel fet que cada persona havia de donar el DNI i dir el nom per a que et donessin la entrada. Personalment la música crec que tampoc ...v ...a estar a la altura de un cap d'any, no va ser tant bona com es prometia. Finalment, crec que la qüestió de les perxes va estar molt deixat i va haver molta gent que va perdre la seva jaqueta i en va robar una altra de la seva talla. Molta gent sense entrada li posaven el cunyo. Igual el que haurem de fer per a l'any que bé, si torno que no ho crec, es no comprar l'entrada i intentar colar-me com molta gent va fer. Tinc la sensació d'haver perdut 15 euros... Aquesta es la meua opinió. Salutacions i bon any nou!
-------------

Es veritat, lo de la gent colant-se va ser vergonyos, lo de les perxes, es veia venir! ja es va avisar que no hi havia guardaroba, i tal com estaben posades aquelles perxes es veia venir que hi auria jaquetes extrabiades ja que ni hi havia ningú vigilant, i la musica.... ja vai dir que començar a ficar house a les 4 er...a masa tard!!! a part de que hi va haber masa musica remember per al meu gust.

Idea bona, va faltar materialitzar-la bé!
---------------


Tag - Chica
Loading ...