Avatar estimotortosa

Festa Cap d'Any

Molts de bars i pubs tenen preparades diverses Festes de Cap d'Any a la nostra zona, en una nit en la que surt de marxa moltíssima gent, i tots els locals solen estar plens. Des d'aquí aprofitem per a demanar-vos que tingueu molt de cuidado en los accidents de trànsit.

I bé, la foto d'avui és la del flyer que anuncia la Festa de Kap d'Any organitzada des de l'Ajuntament de Tortosa i Acadèmic. Es tracta de la segona edició, i tal com tots/es sabreu, es realitzarà a una Carpa ubicada al Parc Teodor Gonzàlez, a partir de les 00:30 h.

Només recordar-vos que tenim entès que la entrada anticipada val 15 euros (amb venda a Acadèmic, a l'Av. de Remolins). La entrada a taquilla també val 15 euros, però més de 600 persones ja han comprat l'anticipada, perquè la Festa tenia l'aforo limitat a 1000 entrades. Donat aquest gran èxit de venda d'entrades anticipades, la organtizació de la Festa està ampliant la Carpa, amb l'objectiu que ningú es quede fora. Molt ben fet, des d'aquí felicitem a la organització.

Finalment, com a últim missatge de l'any 2009, desitjar-vos una feliç entrada al 2010, i un nou any esperançador per Tortosa, els tortosins i les tortosines!!

Vos estimo, un b7!!

On December 31 2009 4 ViewsAvatar piersing16

Piersing16 On 02/01/2010

Ni preus populars, ni musica paxanga ta les 4 com es va dir, unes coles de collons total perque la resta de la gent es coles a saco, la musica només pels de primera fila, cues impresionants a les barres.....L'any que bé a un altre lloc!


Avatar l_4i4

L_4i4 On 01/01/2010

Una gran idea lo de la carpa. Anit a les 2:30 quan vam arribar amics en ganes d'entrar no van poder-hi entrar perquè ja no hi havia entrades.

Tot i que hi ha coses que s'han de millorar com el tema de les llistes de quan s'entrava, que feia que per entrar haguesses de fer cola. O la música que només es sentia bé si estaves per davant.

Bon any estimotortosa!


Avatar olivas_evolution

Olivas_evolution On 31/12/2009

ja patiem per si no cabem, jaj, al final moltissima gent a la carpa, i a la people no tan, vaia debat a iagut estos dies pel facebook...


Tag - Funny
Loading ...