Avatar estimotortosa

Obres al Llarg de Sant Vicent

Avui us porto un mail que m'ha arribat ([email protected]), que és prou interessant:

------
Hola! Sóc un veí del carrer Llarg Sant Vicent (on recentment s'hi estan fent obres), i m'agradaria que em publiquésses aquesta carta al teu fotolog, perquè el que passa a Tortosa és un pas cap endavant, i dos cap enrera.

Tots els tortosins coneixem, en major o menor mesura, les obres que l’Ajuntament està duent a terme al carrer Llarg Sant Vicent.

Realment, les reformes que s’estan fent són summament necessàries; i, tot i que el veïnat està molt content amb el fet que, a la fi, s’hagi passat a l’acció, creiem (i no en va, com molts pensaran) que el projecte s’hagués pogut concebre d’una manera més intel·ligent.

I és que el gran problema de tot són les voreres, les quals, amb un augment bestial de la seua amplada, impedeixen que els cotxes aparquin, cosa que abans sempre s’havia fet.

Per què, ens preguntem, són necessàries unes voreres que tinguin una amplada de tres metres? Perquè s’hi fiquin, al damunt, tots els cotxes del barri i se les acabin carregant, tal i com passa actualment al Passeig de l’Ebre que hi ha al costat?

O és que l’Ajuntament està agraït amb el veïnat i ha decidit deixar-nos lloc al carrer, per així poder prendre el sol o fer el més espectacular dinar familiar de Tortosa?

---------

L'altre dia ja es comentava a La Marfanta certes molèsties als veïns pels dies i hores de treball: http://lamarfanta.blogspot.com/2009/09/queixes-veinals-perque-tortosa-no-atura.html

I avui mateix també podeu veure la estratègica col·locació d'una illa de contenidors: http://lamarfanta.blogspot.com/2009/09/pas-de-vianants-amb-illa-de-contenidors.html

Nota: comprendreu que la foto d'avui no és del Llarg de Sant Vicent, no?? És que no m'he pogut aguantar de ficar aquesta foto, després de com va tot plegat!!

És per això que avui us pregunto:

- Et sembla preocupant la falta de coordinació al Llarg de Sant Vicent??
On September 08 2009 2 ViewsAvatar soy_una_sonrisa

Soy_una_sonrisa On 08/09/2009

si xek... no pareu eee? pos dixals fe obres omeeee!


Avatar kristineta1428

Kristineta1428 On 08/09/2009

prou de kritika


Tag - Food
Loading ...