Avatar eskamot_blau

El CP Vilafranca surt derrotat de VigoPartit intens el que es va jugar el dissabte al pavelló de Bouzas de Vigo. El VigoStick i el CP Vilafranca, van jugar un partit molt enèrgic, on el joc i la força es van barrejar a parts iguals.
Els locals volien tancar l’any amb una victòria que els mantingués a la part alta de la classificació. Aquest va ser el motiu pel quals els locals no es van espantar davant els jugadors de gran qualitat que estan a les files del Vilafranca, ja que manté l’estructura de la temporada passada de l’Oklliga.
El primer en trobar la porteria va ser Pablo Cancela que seguis la seva línia de gol mostrada fins al moment. De fet aquest va ser l’únic gol que es va veure a la primera part. A la represa el Vilafranca va empatar mitjançant Jaume Altarriba, l’empat a 1 va forçar als viguesos a buscar la victòria que van aconseguir gràcies al gol de Mauricio Cairo. Però els locals van haver de lluitar molt la victòria, ja que a manca de 36 segons el Patí Vilafranca va disposar d’una falta directa llançada per Jaume Altarriba i que el porter local Pere Antoni va aturar.
La classificació s’ha apretat molt, a les primeres posicions, ja que només el Liceo B està destacat amb 29, darrera l’equip corunyès el segueix el CP Tordera amb 21 punts i l’Alcobendas amb 20. A continuació els segueixen el CP Vilafranca i el CPP Raspeig amb 19 punts. Amb la victòria de dissabte el VigoStick s’ha sumat a la lluita per l’ascens amb 18 punts. Font: Atlántico i el Faro de Vigo.


On December 23 2008 166 ViewsAvatar cpvilafranca

Cpvilafranca On 16/10/2009

Ola, soc un jugador del infantil del vilafranca y he cret el fotolog del vilafranca si algu voo penjarhi fotos o algo adraçeuvos a [email protected] la contrasenya es vilafranca99


Avatar ainettah_o7

Ainettah_o7 On 05/01/2009

ieeep:)
quee jugueeu a hoqueei
esquee io tambe i me pasat pel floog de hooqueei i us e vis alla i diic doncs passemsi
apaa vagii be

[email protected]"
A.

1 Favorites Groups »Tag - Miley-cyrus
Loading ...