Avatar eskamot_blau

DOS EX-VILAFRANQUINS DONEN LA VICTORIA AL CERDANYOLAPartir dur, travat i lleig el que van disputar ahir a Can Xarau entre el Cerdanyola CH i el CP Vilafranca.

El partit va començar amb el domini del Cerdanyola CH en el començament de la primera part, l’equip del Vallès atacava amb més cor que cap i el CP Vilafranca feia el seu joc ben ordenat en defensa i sortint a la contra d’aquesta manera es va produir la primera ocasió vilafranquina quan David Montero va tenir un 1 contra 1 contra el veterà porter De Moya que aquest va aturar. El CP Vilafranca pressionava i seves eren les ocasions per inaugurar el marcador, primer Jaume Altarriba i desprès Juli Anguita de xut llunyà ho intentaven però no hi havia sort. Els minuts anaven passant i el Cerdanyola CH, anava agafant el ritme del partit amb més moviment de bola i va ser en el minut 11 quan Ricard Ares va posar a prova el porter vilafranquí Roger Torelló que va aturar encertadament. A manca de 10 minuts per l’acabament d’aquesta primera part l’entrenador del Cerdanyola, Ricard Hernáez va donar entrada a la pista el jove jugador Roger Riba que va donar més profunditat en atac ja que ell va ser l’autor del primer gol del partit en una jugada personal.
Faltaven pocs minuts per acabar aquesta primera part i l’equip del Vallès es posava per davant en el marcador, el CP Vilafranca intentava buscar l’empat, amb una bona jugada dins l’àrea on Jaume Altarriba va tenir dues oportunitats consecutives, destacar la bona primera part del jugador vilafranquí. Però va ser el Cerdanyola, que a manca de 5 minuts per acabar aquesta primera part va aconseguir també de jugada personal el 2-0, el gol el va marcar l’ex-vilafranquí Jordi Romeu, amb aquest resultat s’arribava al descans.

La segona part va començar amb un CP Vilafranca més posat en el partit amb més lluita, força i coratge, però va ser el Cerdanyola qui va tenir la primera oportunitat quan Coy va estavellar la bola al pal de la porteria vilafranquina.
Seguidament el davanter vilafranquí David Montero va tenir les primeres ocasions per retallar la diferencia en el marcador pels visitants, però va ser Juli Anguita en el minut 9 qui va marcar el primer gol vilafranquí, d’un xut llunyà de fora l’àrea. El Vilafranca es veia amb possibilitats d’empatar, en el minut 13, de nou Juli Anguita estavellava la bola a la base de la porteria vallesana. A partir d’aquest moment el partit es va endurir i els àrbitres es van començar el festival de targetes: Jordi Raventós per part dels visitants va ser el primer, doncs va veure la segona targeta groga, la qual cosa li suposava l’exclusió momentània del partit. El següent va ser Marc Coy pels locals, el que va veure una targeta blava directa, la qual cosa suposava la falta directa que executaria Òscar Lupión, aquesta va ser aturada per De Moya, però David Montero va aprofitar el rebuig del porter per establir l’empat a 2 en el marcador. Quedaven 9 minuts per la finalització del partit, i tot restava obert, els dos equips jugaven a especular perquè cap volia encaixar cap gol, alhora que les targetes anaven i venien pels dos equips, doncs van veure la groga els dos porters (Torelló i De Moya) i el vilafranquí Lupión.
Semblava que el partit podria acabar amb empat, però a manca de 2 minuts i mig per la finalització del parit, una falta de Juli Anguita sobre Jordi Romeu darrera la porteria vilafranquina, va ser assenyalada pels àrbitres amb targeta blava directa, val a dir que aquesta falta va ser molt discutida per tota l’expedició vilafranquina, ja que de faltes d’aquest tipus se’n veuen a cada partit i moltes vegades no són ni targeta groga. La falta directa la va xutar l’ex-vilafranquí Dani Camprubí, el qual va superar per baix a Roger Torelló establint així el 3-2. A partir d’aquí el CP Vilafranca va anar a buscar l’empat desesperadament amb xuts de lluny, però sense tenir cap recompensa a canvi. El Vilafranca estava nerviós i això ho va aprofitar el Cerdanyola, que mitjançant un altre ex-vilafranquí, Romeu, va sentenciar el partit a manca de 4 segons i va deixar el marcador amb el 4-2 definitiu.


On November 10 2008 27 ViewsAvatar syre_tnb

Syre_tnb On 14/11/2008

Hi haura rivalitat però sembre un bon ambient amb la flama verda, bona afició! ;)
un salud a totss!

Som-hi Vilafranca, amunt club patí!


Avatar notes_bales

Notes_bales On 10/11/2008

Salut, companys de l'Eskamot Blau.

Com ja us vam dir al final del partit de dissabte, la Flama no vol mals rotllos amb ningú.
Reconeixem els nostres excessos i us demanem disculpes a l'afició del Vilafranca, i a vosaltres en concret per si en algun moment us vau sentir ofesos, perquè sabem què significa l'estima per uns colors, i sabem què són ambients hostils a camp contrari.
El partit va ser molt encès a dins de la pista, i malauradament, això es va traslladar fora, perquè hi ha moments en què els sentiments es desboquen.
En definitiva, que no volem cap baralla amb la gent de Vilafranca, perquè com el Cerdanyola, és un equip lluitador i batallador, i sempre juguen grans partits junts, i només volem dir-vos que la nostra rivalitat és evident, però també és molt sana, perquè ambdós juguem la mateixa lliga ja fa uns anys.
Reconeixem el vostre comportament exemplar a la pista de Can Xarau, i és per això que volem solucionar qualsevol malentès que s'hagi pogut produir.

A partir d'avui, màxim respecte, i confiem que en el partit de tornada vulgueu fer unes cerveses amb la gent de la Flama, perquè l'hoquei ens ha d'unir i no dividir-nos.

Esperem que feu arribar aquest missatge a l'afició del Vilafranca i que siguem rebuts com us hauríem d'haver rebut a vosaltres quan vinguem al Penedès.

Força Patí, força Eskamot Blau i força Flama Verda!

1 Favorites Groups »Tag - Felicidad
Loading ...