Avatar eskamot_blau

Comença la pretemporada

El Caixa Penedès Patí Vilafranca comença la pre-temporada aquest dilluns 18 d’agost. Després de la parda estival i de l’inesperat descens a la primera divisió nacional de l’any passat, en el qual l’equip era la revelació de la primera volta, els de l’Alt Penedès afronten la temporada amb el màxim objectiu que es pot aspirar a la categoria, el retorn a l’OKlliga.
L’equip ha quedat configurat pels porters Roger Torelló i Lluis Navarro (precedent del Pera), com a defenses Jordi Raventós, Pol Carulla i Juli Anguita, a la posició atacant hi formaran, Jaume Altarriba (Piera), Òscar Lupión (Sitges), David Montrero (Manlleu) Òscar Martínez (Reus), i la desena plaça serà per algun júnior de la casa.
La pretemporada dels vilafranquins serà llarga, i el preparador físic Roc Saldanya haurà de posar apunt físicament a tots els membres de l’equip, ja que s’ha de recordar que la primera divisió nacional comença la primera setmana d’octubre, on els vilafranquins jugaran el primer partit a casa contra el Girona HC. Per això s’han planificat diversos partits per donar rodatge als nous jugadors i conjuntar l’equip. Els partits que disputaran els de la capital de l’Alt Penedès seran:

3 de setembre: C.P.VILAFRANCA - ALCOI
4 de setembre: C.P.VILAFRANCA – C.P. VILANOVA
6 de setembre: Presentació de l’equip dins el marc del “Torneig de la Verema” C.P.VILAFRANCA - SELECCIÓ ESPANYOLA JÚNIOR
9 de setembre: C.P.VILAFRANCA - C.E.NOIA
10 de setembre: C.P.VILAFRANCA - C.P.CALAFELL
17 de setembre: C.P.VILAFRANCA - JUVENTUDE DE VIANA (equip angoleny)
18 de setembre: C.P.VILAFRANCA – PETRO DE LUANDA (equip angoleny)

Recordar que l’entrenador, continuarà sent Pep Pané un home de la casa, que confia en el treball, el sacrfici i la lluita per tornar l’equip a la màxima categoria de l’hoquei.


On August 17 2008 6 ViewsAvatar kelo_acb

Kelo_acb On 17/08/2008

Sisi, confia en tot menys en la gent de casa.

Es igual, no fa falta donar mes tombs al fil. Ja es veura durant la temporada que passa, tal faras tal trobaras que diuen...

1 Favorites Groups »Tag - Fairy-tail
Loading ...