Avatar eskamot_blau

El CP VIlafranca tanca la plantilla

El Caixa Penedès Patí Vilafranca ja ha tancat la seva plantilla de cara la temporada vinent, una temporada en què el seu objectiu és el retorn a l'OKlliga.

Per donar com a tancada la plantilla els de la capital de l'Alt Penedès han realitzat dues noves incorporacions: David Montero i Òscar Lupión. En David Montero té 21 anys i s'ha format en totes les categories del CP Vic, inclòs el primer equip. En la darrera temporada va jugar al CP Manlleu, a Nacional Catalana, on ha fet 34 gols, essent un dels màxims golejadors de la lliga.

L'Òscar Lupión té 28 anys i procedeix del CP Sitges on ha fet 14 gols a la darrera temporada i que enguany ha aconseguit l'ascens a l'OK Lliga. Lupión que té una llarga experiència a la Primera Divisió Nacional, ja havia jugat al CP Vilafranca fa unes quantes temporades, després va jugar al Vila-seca, al Vendrell, al Sant Feliu i l'última temporada a l'equip del Garraf.

Amb aquests dos últims fitxatges la plantilla del CP Vilafranca queda formada per: Roger Torelló i Lluís Navarro, Pol Carulla, Jordi Raventós, Juli Anguita, Òscar Martínez, Jaume Altarriba, Òscar Lupión, David Montero i l'última plaça serà per un jugador de l'equip júnior.


On July 16 2008 5 ViewsAvatar erni__4

Erni__4 On 16/07/2008

doncs PAINOOOOOOOOOOOOUSSSSSSSSSSSS
PAINOOOOOOOOOOOOUSSSSSSSSSSSS
PAINOOOOOOOOOOOOUSSSSSSSSSSSS

i aviam si aquest o aquests juniors transmeten els sentiments que es desperten des de dins de l'Eskamot i alhora quan estiguin dins de la pista contagiïn a la resta de companys l'estimació cap a l'aficció


Avatar sanra_10

Sanra_10 On 16/07/2008

2 juniors son ficcses

en teoria el Painous pk el Marc esta lesionat pero un de aquets sera ficcsa

ara per ara el Painous i depenen de la recuperacio el Marc

en teoria es el que ens an dit

1 Favorites Groups »Tag - Graffiti
Loading ...