Avatar eskamot_blau

Els 3 primers fitxatges del CP VIlafranca

El Caixa Penedès Patí Vilafranca, ja ha començat ha planificar la propera temporada. Després de la magnifica primera volta a l’Oklliga i d’una desastrosa segona que el van condemnar al descens a Primera Nacional, l’equip de l’Alt Penedès haurà d’afrontar el repte de tornar a pujar a la màxima categoria de l’hoquei estatal. Per això després del capítol de baixes: Isaac González (CP Alcobendas), Dani López (CP Calafell), Jordi Romeu, Ricard Ares i Dani Camprubí (CH Cerdanyola) i Marc Yeste, la junta directiva del Vilafranca ha començat a moure fitxa amb el tema de noves incorporacions. Les tres primeres incorporacions han estat: Lluís Navarro, Òscar Martínez i Jaume Altarriba.

Lluís Navarro, porter de 26 anys i format a la pedrera de l’Igualada HC, i en les 7 darreres temporades havia defensat la porteria del Piera HC.

Òscar Martínez és un jove davanter, que procedeix del Reus Deportiu, però que torna a Vilafranca club en el que ja havia jugat en categories inferiors, posteriorment va jugar al Sant Cugat, Noia, Barça i actualment jugava amb el Reus Deportiu, equip amb el que ha debutat enguany a la Oklliga.

Jaume Altarriba és un davanter amb experiència a l’OKlliga i a la Primera Nacional, procedeix del Piera HC i havia jugat a l’Igualada HC abans d’emprendre una aventura a Itàlia, posteriorment va jugar al Patín Alcoi i al CP Raspeig, a OK lliga i a Primera Nacional respectivament abans de tornar cap a l’Anoia.

Benvinguts de part de l'Eskamot Blau!!!!
On June 22 2008 8 ViewsAvatar sanra_10

Sanra_10 On 15/07/2008

El cabron va destrusa el club i ara el deixan torna, no o entenc pero bueno. Habera com dura, jo li fico apunt de acaba la temporada.

Aquet any patirem per baixa, aixi no es de aquet pal


JO DE AQUET CLUB NO ENTENC RES JA !!!


Avatar albers169

Albers169 On 28/06/2008

torelloo


Avatar igsterremoto1

Igsterremoto1 On 27/06/2008

vaia pedra e bUsketS....

nO es pOt naA axi xR la vidaa pO k i faReM...sa daguanta ara k esta al pati__


paZ

iGs..


Avatar kelo_acb

Kelo_acb On 22/06/2008

Benvinguts a Vilafranca, que no ben tornats.

Perque despres ningu digui que no ho he dit.....

http://es.youtube.com/watch?v=XfOd0PfXU9E

1 Favorites Groups »Tag - Avril-lavigne
Loading ...