Avatar eskamot_blau

Somiem una vegada més?

Dons aquí estem casi 24 hores avans de un partit que decidira el futur, si un any mes a OK LLIGA, o un any el infern de Nacional.

Vem comensar molt forts, gracies a una gran preparació fisica, amb una primera volta impressionant, o l'afició va poder somiar amb la copa del rei,una cosa que no era l'objeciu, pero vàrem fallar no s'hi va poder anar, i la cosa va comensar a caure com l'espuma, desde dalt vem passar a baix en un obrir i d'ulls. Tampoc erem tant bons avans ni ara som tant dolents, son coses que altres factors s'han posat pel mig, la sort, la confiansa, la por, potser les ganes...
pero estic segur que demà sera un dia d'aquells del patí, un dia glorios. Com aquell dia, aquell divendres anant cap a Girona que allà vem pujar de categoria. Desde llavors a ara a passat molt de temps, moltes coses, bones i de dolentes. Molts somnis frustats, desitjos complerts, i els que s'ens compliran demà. Perque si, jo confio amb l'equip, confio amb la sort, confio amb el Pati. Un pati de tots, des de el que fa el gol el que no juga, desde el aficcionat que mes crida el que el sent des de casa amb la radio, pero aquest dissabte sera el Pati de tots. El pati de Déu, el Pati de Pané...
Se que els 10 jugadors que saltaran el camp amb la nostra samarreta, cap es de la casa, una cosa que tots voldriem que algú tingues el honor, la sort d'estar alla jugant, sentint els seus colors. Esperem que aquets 10 homes dema siguin un Vilafranquí mes, pero pasi el que pasi de cara el futur no anem bé, un club sense cantera es un club ric, i nosaltres no som rics, sense anims de ofendre a ningú son coses que s'haurien de pensar. Perque no podem tenir algun jugador de la casa en que sigui assentat pero el fet d'esta allà, pot ser un mirall per els jugadors, un estímul per l'afició a que vagi mes gent, un necessitat per un esport sense massa tradició Vilafranquina.

Ja se que la majoria ja ha deixat de confiar, pero jo nomes vui fer una reflexió, es una ocasió especial, un equip que molts deien que ja seria de nacional ara, se que els jugadors sortiran el camp confiant amb el Eskamot Blau i l'aficcio Vilafraquina i en que no s'ho mereixin s'ha d'animar el equip, quan acabi el partit ja pot passar el que deu vulgui... una mocadora? una xiulada? seria lògic, pero una invasió de pista celebran la permanencia... jo nomes sé una cosa ahir veient el Getafe si baixem espero que el equip digui tenim una aficció que no ens mereixem i que les ganes estiguin allà, cada jugador surti com si fos de Vilafranca, perque representa el meu poble, i el teu... pero els hem d'animar perque dema tots som Pati Vilafranca.Demà a les 8 hores, a la poliesportiva entrada gratuita.
Caixa Penedès Pati Vilafranca-Alnimar Reus.

La salvació en joc, nit de transistors, nit de ungles, nit de por, nit magica, nit de nervis, nit de salvació... Caminem junts cap a la salvació. Pas a pas fins aconseguirla, minut a minut, no donar una pilota per perduda així pasi el que pasi podre dir estic orgullós del meu equip.
Eskamot Blau

Pati Vilafranca
On April 11 2008 5 ViewsAvatar skate46_deportes

Skate46_deportes On 12/04/2008

Sincerament, o sento molt.
Preferia que baixes un altre abans que el Vilafranca.
Tan sols espero que l'any que be, pugueu tornar a estar a l'OK Lliga. I puguem tornar a lluitar per obtenir bons partits.

Continueu lluitant!
Com em fet nosaltres avui.
=)

Tan sols espero que la propera temporada, tant vosaltres com nosaltres, no patim tant. Que vosaltres guanyeu i pujeu de nou, i que nosaltres no tinguem que patir tant.

Un petó.


Avatar d_morrison

D_morrison On 11/04/2008

kompanys/es de l'Eskamot Blau:

Felicitats pel vostre suport incondicional al Patí Vilafranca, em dic David i sóc un dels fundadors del Incontrolats (els de la primera època fa bastanys anyets ja...jeje).

M'agrada veure com les noves generacions segueixen la fidelitat a uns colors, un sentiment, el Club Patí!

Sempre endavant!

Puta Noia i visca el Patí Vilafranca!

1 Favorites Groups »Tag - Cinema
Loading ...