Avatar eskamot_blau

CARTA ALS JUGADORS DEL PATÍ VILAFRANCA

CARTA ALS JUGADORS DEL PATÍ VILAFRANCA


Aquest estiu passat un grup de joves, que s’estima Vilafranca i el seu equip d’ hoquei patins, es va ajuntar per formar un grup d’ animació l” ESKAMOT BLAU”.

Varem començar com aquell qui diu, amb una sabata i una espardenya, a l’ hora d’ animar un deia una cosa l’ altre en deia un altra, els càntics no ens sortien prou bé, però de mica en mica en vam anar incorporant de nous i cada dia que passa creiem que anem millorant.

Us hem seguit tots els partits a la poliesportiva, us hem donat el nostre alè des d’ abans de començar el partit fins que s’ acaba i ens veniu agrair el nostre suport i creiem que no hem defallit mai, sempre hem estat al vostre costat.

Us hem seguit a tots els partits que heu jugat a fora de la poliesportiva menys a Tenerife, us hem seguit per tot Catalunya i també per l’ estat espanyol (La Corunya i Oviedo), sempre hem estat al vostre costat.

Ara la lliga arriba a la seva fi queda un partit, una final, ens juguem tota la temporada a un cara o creu, guanyar o guanyar ho hi ha cap més opció.

Nosaltres no podem posar-nos els patins, la samarreta, agafar l’ estic i donar-ho tot a la pista i VOSALTRES...

Nosaltres creiem que no us hem fallat i VOSALTRES...


L’ULTIMA BATALLA

PATÍ VILAFRANCA – REUS DEPORTIU

Dissabte dia 12 d’abril, 20h TOTS A LA POLIESPORTIVA , partit de portes obertes


On April 10 2008 6 Views

1 Favorites Groups »Tag - Graffiti
Loading ...