Avatar crazy_dreams_7

GRADUACIÓ. Promoció 2011.

És un dijous de primavera. Fa calor. La respiració està accelerada degut a la pujada del carrer Císter. Entrem a la Facultat tot donant els bon dies corresponents als membres de la seguretat. Creuem la porta principal i baixem les escales del vestíbul. Ensumem una olor especial però coneguda. Ens dirigim a la nostra taquilla on dipositarem algunes coses que no ens calen per a realitzar les classes. Pugem les escales fins a la tercera planta, no cal pujar fins la 4a, ja hem patit aquest esforç durant 3 anys. Com no, tot el passadís està adornat amb papers de colors, escultures i mil i una coses que simbolitzen no sabem què...sí, treballs de plàstica. Ostres, volem fer fotocòpies i no funciona.
Bé, haurem de baixar. Abans, de reüll mirem el laboratori de Ciències...sí, estan fent aquella pràctica amb les mosques de la fruita...que els sigui lleu.
Ens passegem pel passadís de la segona planta però no hi ha fotocopiadores. Hagués jurat que el curs passat hi havien. Bé, baixarem per les últimes escales. Quan passem pel costat del Seminari B2-05 escoltem parlar anglès, mirem per la finestra dissimuladament i comprovem com la gent de llengües estrangeres debaten no se què d’un projecte anomenat AICLE o CLIL. Continuem fins a la porta de l’Auditori. Quan ens disposem a baixar les escales, ens creuem amb alumnes d’especial amb tot de material per muntar uns jocs. Els preguntem què estan fent, i ens comenten que preparen jocs per a la Festa dels Sentits...aquí cadascú al seu tema.
Ja som a la primera planta i entrem a la biblioteca per tornar uns llibres. A l’aula de treball en grup hi ha gent d’Infantil amb un munt de contes infantils il•lustrats amb dibuixos preciosos i delicats. Assagen alguna exposició amb grans gestos i veus dolces. Sortim de la biblio i, a la llunyania veiem que hi ha molta gent a la fotocopiadora. Ens hi acostem lentament. Com no, tots són de Primària, aquesta gent no descansa mai? Apunts i més apunts, angoixats tot el dia per la feina que tenen...com si no en tinguéssim tots de feina. Bé, farem temps preguntant al SIOE si finalment ens convaliden aquells crèdits. Ja veuràs com ens tornem a equivocar i ens diran que hem d’anar a Secretaria Acadèmica. Dit i fet, sort que està al costat. Com a mínim, ens han convalidat els crèdits. Traiem el cap i la fotocopiadora segueix ocupada. Alhora, entren per la porta tot un grup de persones recent dutxadetes, molts amb xandalls i un parell amb crosses, son els Mefos que venen d’Eucagest. Què típic!
Baixem a la planta 0 i , genial, a la segona aula d’ordinadors la fotocopiadora està lliure. Mentre fem les còpies, una companya que fa la Memòria de Pràctiques ens comenta que hem rebut un mail que ens informa que la classe que tenim ha quedat anul•lada. Doncs aprofitarem per anar a esmorzar. A mida que ens acostem al bar, escoltem música. A una aula hi ha la gent de musical que més que classe sembla que estiguin de concert! Què ens estaran
preparant aquest? Sta. Cecilia ja ha passat. Deu ser alguna cosa per St. Jordi. Sort en tenim d’ells que ens animen tots els actes!
Entrem al bar. Aquí el silenci no hi té cabuda. Rialles, soroll de plats i coberts, gent parlant, discutint, dos enamorats, alumnes de MEF venent entrades per una altra festa...sens dubte la vida de la universitat té parada al BAR. Esmorzem i sortim a fora a les grades, la gran aula polivalent dels estudiants, on des de fumar fins a prendre el sol està permès. Petem la xerrada amb la gent i ens trobem amb una professora que està aparcant. Ens saluda i ens convida a pujar un moment al seu despatx per fer-nos el retorn d’un treball. I clar, els despatxos majoritàriament on són? Al tercer pis. Tranquils! No tornarem a pujar, ja podeu tornar a obrir els ulls.

On June 26 2011 24 Views
crazy_dreams_7

Favorite crazy_dreams_7

unknown - 07/11/1990 (27 years old)
469 Photos
Barcelona, Cataluña, Spain

Tag - Art
Loading ...