Avatar colla_maig

Concurs de Sabadell

Diumenge dia 9, hi ha haver concurs a Sabadell, territorial Barcelona provincies, hi ha unes coses que van fer treure a la gent de polleguera. I sembla mentida que una colla amb tants anys i tants concursos a l'esquena, fagi aquesta organització de concurs.

El concurs, si comença a les 6, perquè a les 5.30 encara no ha anat ningú a obrir els vestuaris? I els de l'organització no en sabien res? Total, mentre la gent s'espera per canviar-se, comença a ploure i a ploure i a ploure amb més ganes. Amb el vestuari encara tancat i la gent amagant-se on podia (sort de les marquesines de les parades d'autobús) es truca a l'organització per preguntar on es fa el concurs si segueix plovent i diuen que ara baixen. Un recorregut de 2 minuts en triguen 10 o més i la gent, mullant-se. Finalment arriba el que obra els vestuaris i representa que en poca estona començava el concurs. No s'entén.

Finalment, apareix algú de l'organització i reparteix papers del nou emplaçament del concurs (ah! que es canvia de lloc). S'ha d'agafar el cotxe per arribar-hi i els que han vingut amb tren? Que fan? Doncs a peu o en altres cotxes, i aprop no era.

S'arriba al lloc i ens trobem en una sala una mica petita per la quantitat de colles que hi participen, 24 en total. Merder per començar, tothom pel mig, sense informació. Qui balla, totes les colles? les de les territorials? Què es balla? Sardanes? Revessa? Punts? Res? Només lluïment? En fi, finalment algú es desperta i diu que tothom balla. Doncs tothom a canviar-se.

Primer diuen que les colles ballaran una sardana cada categoria i total, cada categoria en balla dues.

Gent canviant-se de samarreta per ballar la 2a i la 3a i després per ballar la 6a i la 7a. No sabem nosaltres, una cosa bastant suspitosa, com a mínim podrien dissimular una mica, creiem.

Ah! que també toquen revessa? Doncs som-hi a comptar la revessa.

Ah! que també punts? Però quan acabarà el concurs?

Ah! i també germanor?

L'ambient es va escalfant cada vegada més. Era necesari fer tantes sardanes en aquell "local"? Que volia aconseguir o demostrar l'organització? Molta gent havia de tornar i estavem on deu va perdre l'espardenya (i mai més ben dit) i la gent també havia d'agafar el tren per tornar. Arribada a casa a hores intempestives i a l'endemà s'havia de treballar. Els de fora Sabadell, si, treballàvem a l'endemà. I no diguem els alevins, acabar un concurs a aquelles hores i en un diumenge!

Total, que creiem que el delegat del concurs te prou potestat per decidir com havia de transcòrrer aquell plujós concurs i que no s'havien de fer tantes sardanes. I l'organització no tenia que demostrar res de res, que un concurs així es fa pesadísim.

La conclusió és que no es tornarà al concurs de Sabadell.


Per cert, on estava la presidenta de la territorial?
On May 10 2010 33 Views


Tag - Graffiti
Loading ...