Avatar claretaaa

Fa unes setmanetes que he tornat ja... i per unes coses i per altres...no m'és fàcil adaptar-me aqui..! no vol dir que estigui a disgust, no...tenia ganes també de tornar a casa, de no passar fred, inclús poder disfrutar del sol, de veure a la gent, xerrar, que m'expliquessin coses i jo explicar..de tornar a aixecar-me "d'hora" .. i de començar a aplicar la meva sèria de propòsits, potser implícits, del tornar d'Amsterdam. Una de les idees que tenia era agafar la bici...i més ara que el bicing famós està extès per tot arreu, que tothom diu que es veuen moltes més bicis circulant per la ciutat ( jo no vec tanta cantitat...suposo que encara q no ho vulgui ho comparo amb holanda) , que tinc per fi una bici pròpia ( prestada, però pròpia) i després de moure'm durant 5 mesos amb la bici a tot arreu, amb pluja , amb neu, amb vent que no et deixava avançar, per nar a la uni, al mercat, al super, al centre..tornant a totes les hores possibles del dia i de la nit... jo, q potser havia agafat una bicicleta 3 vegades a la meva vidaaa!! Doncs em sentia la persona més feliç del món anant per allà amb bici i amb la música..!! Doncs aqui em fa por. si..també és cert que solc agafar petites fòbies força sovint als transports... Però no m'atreveixo aqui..! No vec carrils bici per enlloc , si, hi haurà més bicis, però els carrils bici? on son? la gent va per la cera...! els cotxes segueixen tenint la prioritat de tot, es posen per tot arreu...i vec que les bicis que tenen el valor de posar-se al mig del carrer es veuen envoltades de busos, cotxes, motos.. de tot..inclús he vist ja varies persones que opten per agafar la bici i durla a la mà per la cera..! això maaai ho vaig haver de fer a HOlanda..! allà..si, circulàvem bicis, tramvies ( que et passaven pel costat) cotxes, motos ( que tenen l'obligació de circular pels carrils bici), busos i vianants...però cada cosa té el seu lloc. I la gent ho respecte..i vagis on vagis d'Amsterdam o inclús m'atreveixo a dir d'holanda, tens el teu carril bici. Per nar a les afores de la ciutat ( on vivia jo) mai havies d'abandonar els carrils bici, per nar d'un poble a l'altre també en tenies... allà no feia por posar-se a circular amb un vehicle dèbil com és la bicicleta...! aqui...nse, potser un dia d'aquesta m'atreveixo a agafar-la...la gent ho fa..però després del bon costum d'Amsterdam..em fa molt respecte!
On February 12 2008 19 ViewsAvatar les_corts

Les_corts On 28/06/2008

AVÍS, AIXÒ ÉS SPAM:

FOC I ROCK 2008
************************************
Revetlla de Sant Pere a Les Corts!
28 de Juny. Plaça de la Concòrdia Metro:L3

17.00h Jocs Tradicionals, Taller de Diables i Taller de graffitis
Mostra de les associacions de veïns del barri.
19.00h Presentació del llibre "Del Sud. El País Valencià al ritme dels Obrint Pas" a càrrec dels autors, un membre dels Odi i un membre de l'Espai País Valencià.
20.00h Cercavila amb: La Repúbli-k de l'Avern, Timbalers de Diables de les Corts i la Colla Grallera de les Corts.
21.00h Concert amb:
Sheslostcontrol
Odi
Antiherois
El Belda i el conjunt Badabadoc

I com cada any espectacles de foc entre els concerts!


organitza: Plataforma Infantil i Juvenil de les Corts i Casal de Joves de les Corts.
més informació: http://www.lescorts.cc/node/835


Avatar claretaaa

Claretaaa On 13/02/2008

jajaja si..vull dir vorera...ais, encara q no ho vulgui per algun lloc m'havia d'influenciar conviure amb gent de l'espanya profunda aquest temps..


Avatar enllocs

Enllocs On 13/02/2008

sí sí... realment no té res a pintar la cultura de la bici d'un lloc i de l'altre. aquí ens han farcit a bicis però si vols circular, juga-te-la... no té cap sentit.

per cert, quan dius cera suposo que et refereixes a "acera", del castellà, que en català és vorera ;)

ai, ja se t'han oblidat les arrels!!!
claretaaa

Favorite claretaaa

unknown - 21/02
80 Photos
Barcelona, Thiès, Senegal

Tag - Hair
Loading ...